FISAT celebra la Jornada d’inici de curs en una trobada per a conviure, compartir i agrair

17 septiembre 2024

l

Salesians València Sant Joan Bosco va acollir la jornada d'inici de curs de FISAT on les cinc plataformes socials es van unir en una trobada emmarcada en la nova campanya inspectorial, Som Futur.

Més de 130 treballadors i treballadores dels projectes socials salesians estaven convocats divendres passat a la jornada d’inici de curs de la fundació FISAT Salesians Social. La casa Salesians Sant Joan Bosco va acollir esta trobada que va comptar amb la presència i acompanyament dels salesians de l’obra, Nando Navarro, director, i Jordi Tarrazó, també responsable de Pastoral de FISAT i membre del Consell de direcció. 

 

Firenze Bisio, coordinadora de servicis tècnics de la pastoral de la Inspectoria, va presentar la nova campanya inspectorial, Som Futur i els seus objectius: “conviure, compartir i agrair”. “Tres elements que formen part del nostre dia a dia i als quals hem de parar atenció per a parar-nos a pensar com ens implica. Hui teniu l’oportunitat de ser pròxims i comunicar”.

Firenze també va posar l’accent en la pertinença a la Inspectoría.

La jornada es va centrar en el primer objectiu de la campanya: CONVIURE. Com va posar en relleu Jordi Tarrazó: “hui totes sumem i multipliquem, hui és un punt de trobada que és capaç de congregar-nos en la diversitat, este és el significat de la creu del logo de la campanya”. 

La trobada va abordar també el sentit dels itineraris de Pastoral de FISAT com a part essencial de la identitat i carisma salesià, així com de la missió i visió de la fundació FISAT. Els equips que han participat en dos dels tres itineraris desenrotllats este estiu, Camí de Sant Jaume i Don Bosco Challenge, van transmetre com han viscut esta experiència al costat de les xiques i xics participants.

 A través dels Itineraris formatius i pastorals es proposa a la joventut dels projectes socioeducatius i residencials, una sèrie d’experiències transformadores que afavoriran la seua formació personal. En la Fundació FISAT estem convençuts i convençudes que una de les millors formes per a estimular el creixement de les persones per a les quals treballem és proporcionar-los experiències positives de vida.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…