La Novena a Maria Auxiliadora 2022 se centra en la maternitat de Maria, que rep i dóna protecció a tothom sota el seu mantell

11 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

La novena, inspirada en el tema de l'Estrena 2022, «Feu-ho tot per amor, res per la força», reprendrà nou invocacions de les lletanies de Loreto, cadascuna de les quals correspondrà a una realitat de la vida quotidiana.

Amb motiu de la Festa de Maria Auxiliadora 2022, la congregació salesiana ha creat vídeos i fulletons que acompanyen la Novena mundial a Maria Auxiliadora que tindrà lloc del 15 al 23 de maig. La proposta espiritual de la novena d’aquest any, encomanada pel Rector Major als Salesians Cooperadors i realitzada per «IME Comunicazione srl», se centrarà en la maternitat de Maria, que rep i dóna protecció a tots sota el mantell. L’Auxiliadora escolta el món, les seves súpliques d’ajuda, les seves lluites i després l’embolica en el mantell i el protegeix, confortant-lo amb la seva abraçada.

La novena, inspirada en el tema de l’Estrena 2022, «Feu-ho tot per amor, res per la força», reprendrà nou invocacions de les lletanies de Loreto, cadascuna de les quals correspondrà a una realitat de la vida quotidiana.

Cada vídeo consta de diferents moments: una història contemporània, preparada pel sacerdot i escriptor salesià Bruno Ferrero, amb el comentari del Rector Major, una referència salesiana recolzada pel testimoni d’un Salesià Cooperador, tots de diversos països, i per concloure la pregària final d’invocació a Maria.

Els vídeos, com és tradició, estaran disponibles en italià, anglèsespanyolfrancèsportuguès als canals de diversos idiomes d’ANSChannel a YouTube; però no només: perquè, com a novetat aquest any, per atendre la gran quantitat d’usuaris que naveguen a la xarxa a través de telèfons smartphones, sempre en aquests idiomes estaran disponibles a través del nou canal Telegram connectat al lloc SDB.org.

Cada vídeo serà visible amb un dia d’anticipació; els primers vídeos es faran públics el 14 de maig; no obstant això, ja es pot accedir als tràilers de la novena. Els fulletons, elaborats en italià, anglès, espanyol, francès i portuguès, es podran descarregar gratuïtament al lloc web institucional de la Congregació: www.sdb.org i es publicaran de la mateixa manera que els vídeos.

«Recomaneu la devoció a Maria Santíssima Auxiliadora». Aquesta va ser una de les principals premisses de Don Bosco i és una realitat a cada casa salesiana. Dir maig a la Família Salesiana és parlar d’un mes central al calendari. És la millor ocasió per recordar la Mare Auxiliadora, la festa de la qual serà celebrada el 24 d’aquell mes, i per organitzar activitats de tota mena en honor seu.

El 2020, coincidint amb l’estat d’alarma i les restriccions sanitàries a causa de la pandèmia, es va presentar la web www.mayosalesiano.es per viure aquesta època en clau mariana i salesiana que al llarg d’aquests anys ha esdevingut un aparador de referència a nivell mundial.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…