Recta final al Reto Tech-Fundació Endesa per impulsar projectes educatius innovadors

11 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

S'obren les votacions fins al 27 de maig pel ‘Premio Redes’. Tots els visitants poden votar el seu projecte favorit i ajudar els centres salesians d'Algeciras, Carmona i Málaga a guanyar en aquesta categoria.

A la VII Edició del RetoTech Fundació Endesa hi participen un total de 217 centres educatius de les Comunitats de Madrid, Aragó, Andalusia, Catalunya, Extremadura, Illes Balears i Canàries.

Els centres salesians d’Algeciras, Carmona i Málaga formen part d’aquesta iniciativa queté com a finalitat contribuir i impulsar projectes educatius innovadors que transformin la formació dels més joves. Per això, a la Fundació Endesa, a través d’aquesta iniciativa, plantegen un repte dirigit al personal docent i als estudiants per desenvolupar un projecte tecnològic que resolgui una necessitat real del seu entorn, utilitzant tècniques com la robòtica Arduino.

Aquest mes de maig estan obertes les votacions fins al 27 de maig per al Premi Redes. Tots els visitants poden votar el seu projecte RetoTech favorit i ajudar als centres salesians a guanyar en aquesta categoria.

Retotech Fundació Endesa es desenvolupa durant tot el curs escolar en tres etapes. D’una banda, la formació en innovació educativa que rep el professorat encarregat de part de l’equip de RetoTech. En segon lloc, el treball a l’aula dels reptes plantejats, que implica directament els alumnes i en què el projecte va prenent forma. Per últim, la preparació del projecte final.

Tots els treballs són exposats al final del curs acadèmic als Festivals RetoTech-Fundació Endesa, on s’anuncia, a més, als 9 guanyadors, seleccionats en funció de la seva originalitat, la seva justificació i la seva dimensió estètica.

Dimarts 31 de maig, de 13:00 a 17:00, a la Facultat de Dret de la Universitat de Málaga tindrà lloc la fase final d’Andalusia. A la fira tindrà lloc el lliurament de Premis amb l’anunci del Premi Fundació Endesa, del projecte de l’equip guanyador del Premi Redes i de l’equip guanyador del Premi Professor, a més de la tradicional foto final de família.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…