Torna la Festa de la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya amb més de 500 infants i joves

11 mayo 2022

Comunicació SMX

l

Durant el mateix cap de setmana també va tenir lloc la trobada de grups de fe de l’etapa FOC amb la participació de més de 50 nois i noies de les nostres cases salesianes.

Catalunya ha acollit un cap de setmana de plena participació infantil i juvenil en el marc de l’educació en el lleure i també de grups de fe.

En aquest sentit, dissabte 7 de maig va tenir lloc a Salesians Sant Boi la Festa dels Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya, que va acollir presencialment més de 500 infants i joves després de dos anys de no haver pogut participar d’aquesta trobada tan emblemàtica i enriquidora per la pandèmia.

Durant la jornada, els infants i joves van poder gaudir d’activitats per conèixer i demostrar quines eren les qualitats d’una superheroïna, superheroi, malvada o malvat. Una trobada de convivència per treballar valors de creixement personal i grupal.

D’altra banda, la casa salesiana del Tibidabo va acollir dissabte 7 i diumenge 8 de maig les convivències de Grups de fe de l’etapa de FOC (15-16 anys).

Durant el cap de setmana es va treballar la trobada de Jesús amb un personatge molt especial, Zaqueu. “Vam descobrir que com ell, de vegades hem de trobar la nostra manera de resoldre els reptes que ens planteja la vida, que les nostres cases interiors de vegades no estan sempre preparades per a acollir-lo i que no ens hem de quedar en nosaltres mateixos, si no sortir a fora i que es noti la nostra trobada amb Ell”, explicava Manuel Olid, coordinador de fe del grup.

I afegia, «més de 50 nois i noies de les nostres cases han pogut viure una experiència molt intensa i profunda en la que han compartit les seves vivències en un ambient d’alegria i amistat propi del nostre carisma»

[deg_elastic_gallery _builder_version=»4.17.3″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…