Edebé proposa els seus quaderns de vacances amb l’app «Prepara» anglès

26 mayo 2022

Edebé

l

Amb el projecte Prepara i Començo els escolars consoliden el curs passat i es preparen per al següent amb reptes i aventures.

Arriben les vacances d´estiu, temps per jugar, relaxar-se i divertir-se. Però també una oportunitat per consolidar coneixements i fer que la tornada a l’escola sigui més fàcil i tranquil·la. Mentre gaudeixen de l’estiu, també és ocasió de pensar amb curiositat com serà el proper curs. Amb quins reptes es trobaran? Què aprendran? Descobriran temes emocionants?

En aquest principi es basen els Quaderns de Vacances Prepara i Començo d’edebé. Un concepte que no es fonamenta tan sols en el repàs dels continguts ja apresos sinó que es basa a preparar-se per als nous desafiaments que vindran. Així, els estudiants arriben més preparats al començament del nou curs i gaudeixen més del procés d’aprenentatge, considerant-lo com un repte.

A través de diferents propostes lúdiques, els escolars preparen de manera relaxada i divertida els conceptes que estudiaran el proper curs. A cada quadern hi viuen una aventura diferent, des d’un viatge al fons del mar fins a una expedició per la selva o la construcció d’un edifici.

Al llarg de les aventures treballen continguts de competències bàsiques en educació infantil i també de llengua, anglès, matemàtiques i coneixement de l’entorn social i natural. A més, hi ha quaderns específics per a continguts de Matemàtiques i Llengua. Tots els quaderns inclouen solucionaris, activitats per posar-se a prova abans de començar, un resum de continguts i un test final.

App per repassar inglés

Les noves tecnologies s’incorporen als Quaderns de Vacances i presenten una ampliació per aprendre i repassar els coneixements d’anglès de manera didàctica i lúdica. Mots encreuats, sopes de lletres, jocs de memòria… per millorar el vocabulari i el domini de l’idioma. És possible crear diversos perfils de jugador i fer-la servir també en família.

App gratuïta, disponible tant per a IOS com per a Android.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…