Edebé presenta les novetats de lectura per a maig 2023

9 mayo 2023

Edebé

l

Per a aquest mes de maig Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Jesús Cañadas, Cuca Canals, Beatriz Osés, Javier Ruescas i Andrés Quinzaños firmen els nous títols.

Per a aquest mes de maig Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Jesús Cañadas, Cuca Canals, Beatriz Osés, Javier Ruescas i Andrés Quinzaños firmen els nous títols.

Noviembre, de JESÚS CAÑADAS

Les històries tenen vida pròpia? Una novel·la que s’endinsa en el món dels escriptors i les seves històries i indaga sobre la veritable naturalesa de la creació. “Les històries existim. Les històries som”. Noviembre és la novel·la més íntima i personal que ha escrit Jesús Cañadas des de tots els punts de vista. Lectors a partir de 12 anys.

Los asesinatos del origami, de CUCA CANALS

Quarta entrega de la col·lecció «Filo & Sofía», amb Sòcrates Júnior com a protagonista. Una figureta inquietant de paper feta amb la tècnica de l’origami apareix al costat del cadàver d’un capità de vaixell. L’agència  FILO&SOFÍA es plantegen el fet com a sospitós. «Filo&Sofía» vol presentar la filosofia, a més de necessària, també apassionant. Lectors a partir de 10 anys.

Anónimos, de BEATRIZ OSÉS 

Il·lustracions de MÓNICA ARMERO

Delirants aventures de gossos i humans. Les divertides aventures de Brian Mcneill, un jove de dotze anys que té Asperger. Té el do especial per trobar misteris a la platja. Beatriz Osés és autora de les reeixides col·leccions Erik Vogler i Albert Zimmer amb més de 100.000 exemplars venuts. Lectors a partir de 9 anys.

La abuela espía, de JAVIER RUESCAS i ANDRÉS QUINZAÑOS

Il·lustracions d’IGNACIO HERNÁNDEZ

Una organització secreta formada per àvies i néts que mai no sospitaríem que són espies. La seva missió és salvar el món d’una corporació criminal. Una sèrie plena d’acció, aventures, misteri i molt d’humor. Més de deu anys com a autor de Literatura Juvenil, Javier Ruescas fa la seva primera incursió a la Literatura Infantil. Lectors a partir de 8 anys.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…