Salesians Cartagena presenta la seva espectacular «Gastroneta»

22 mayo 2023

Salesians Cartagena

l

Alumnat de Formació Professional transforma una furgoneta obsoleta en una totalment operativa per oferir servei de bar en esdeveniments i celebracions del Centre.

A les recents jornades de Portes Obertes de Formació Professional de l’escola salesiana es va presentar i inaugurar el projecte “Gastroneta”, fruit del treball intens de més d’un any de l’alumnat de Grau Bàsic i del professorat implicat en el projecte conjuntament amb l’equip directiu del Centre.

L’alumnat va treballar els continguts curriculars mentre va desenvolupar el projecte, en un entorn de treball teòric i, sobretot, pràctic. «Ells han realitzat els treballs de transformació d’una furgoneta obsoleta en una gastroneta totalment operativa que es farà servir per a petits esdeveniments i celebracions del nostre col·legi», expliquen des del Centre.

I afegeixen: «Els nostres alumnes han contribuït al desenvolupament i aplicació dels Objectius del Desenvolupament Sostenible, promoguts per l’Organització de Nacions Unides a l’Agenda 2030. L’objectiu principal, promoure la protecció del Medi Ambient (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) també s’ha complert amb escreix».

El projecte va ser seleccionat a la convocatòria de Projectes d’Innovació Educativa del curs passat, pel Servei d’Innovació i Formació del Professorat, des de la Direcció General de Recursos Humans, Planificació Educativa i Avaluació de la Conselleria d’Educació, Formació Professional i Ocupació.

En el projecte “Gastroneta” hi han treballat de manera conjunta alumnat de FP de Grau Bàsic i professorat dels Departaments de Mecànica, Administració d’Empreses i Automàtica i Telecomunicacions. L’equip de professorat participant ha estat integrat per: Conchi Montero (Coordinadora), Eloy García (Cap Tècnic), Fran Piñas, Andrés Mora, Jaime Saura, José Gambin, Sergio Almagro, Juana Conesa i Miguel Ángel Muñoz.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…