Alumnat de Salesians La Almunia guanyadors del Cemex City Challenge

7 febrero 2024

Salesians La Almunia

l

Un concurs adreçat a estudiants de formació professional a qui se'ls anima a repensar les seves ciutats sota criteris de sostenibilitat.

El 17 de gener va tenir lloc la final del Concurs Nacional Cemex City Challenge organitzat per Cemex i la Fundació Junior Achievement. Un concurs adreçat a estudiants de formació professional a qui se’ls animava a repensar les seves ciutats sota criteris de sostenibilitat.

A la final, que era una competició en línia, participaven deu finalistes entre els quals es trobaven Sara Orna i Samuel Cebamanos, del Col·legi Salesians La Almunia. Dos participants que van resultar guanyadors amb el projecte sobre cultiu hidropònic.

Aquests dos estudiants, que cal destacar que Samuel Cebamanos és de la localitat de El Frasno, van realitzar el projecte juntament amb el professorat de Grau Superior amb “molta il·lusió i entusiasme”, segons indiquen des del centre.

Destaquen que els ha permès conscienciar-se de la importància de comprometre’s amb l’entorn i treballar per ciutats més sostenibles.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…