La Família Salesiana d’Espanya esprem la vivència de les Jornades d’Espiritualitat 2024

26 enero 2024

Salesians Comunicació

l

Un centenar de membres van aprofundir després de l'experiència a Torí amb l'aprofundiment de l'Estrena i un somni actualitzat que compromet.

Un centenar de persones dels diversos grups de la Família Salesiana de les tres inspectories d’Espanya (SDB i FMA) es van trobar dijous 26 de gener a la tarda en una reunió virtual per compartir allò viscut durant les 42enes Jornades d’Espiritualitat de la Família Salesiana que es van celebrar del 18 al 21 de gener a Torí-Valdocco.

«Ens sentim en l’obligació de fer-vos partícips del que hi vam poder viure», compartien els delegats de la Família Salesiana, Jósean Hernández i Luis Fernando Álvarez a l’acollida i presentació d’una cita que va comptar amb les càlides paraules de Joan Lluís Playà, delegat del Rector Major, sobre aquesta experiència salesiana que va reunir a Itàlia més de 350 participants de diferents parts del món i més de mig centenar procedents d’Espanya»

Els assistents van tenir ocasió d’aterrar el tema de l’Estrena del Rector Major per a aquest any: “El somni que fa somiar. Un cor que transforma els llops en xais, a partir de la seva concreció de diferents experiències que posen cara al somni, com la de Pepelu Aguirre i els joves de Salesians Social, la de Rafael Bejarano amb la visió de la taula rodona dels relators, l’experiència d’evangelització digital d’Essales, o les experiències personals de Salesians, Salesianes, Cooperadors i Antics Alumnes representats aquests dies a Itàlia.

Durant la recta final de la trobada, que es va dur a terme de 19:00 a 21:00, es va realitzar la lectura del manifest final amb una carta dirigida pel mateix Don Bosco a la Família Salesiana.

La trobada es va tancar amb les tradicionals ‘Bones nits salesianes’ a càrrec de  Juan Carlos Pérez Godoy, conseller de la Congregació per a la Regió Mediterrània, que es va encarregar de deixar un darrer missatge: “Don Bosco va somiar amb cadascun de nosaltres. Aquestes cares, encara sense nom, eren cadascun dels integrants de la Família Salesiana”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…