L’Associació Juvenil Don Bosco recorda i agraeix el passat

30 enero 2024

Comunicació AJDB

l

La gala Premi Bosco homenatja tantes persones que desinteressadament col·laboren amb l'associació a Alacant.

El passat 20 de gener la Asociación Juvenil Don Bosco (AJDB) d’Alacant va reunir amics i familiars per participar a la primera gala ‘Premio Bosco’. Va tenir lloc al saló d’actes de la presència salesiana per fer-se ressò de la seva història a la ciutat alacantina i recordar els que han fet possible una presència plena d’accions i activitats, totes per col·laborar en la formació de centenars de joves que ara hi seran donant mostres d’un estil i una manera de viure.

“Tots van voler fer acte de presència que es va concretar amb una foto per al record”, explicaven sobre el moment central del dia. Al saló d’actes van anar desfilant monitors, presidents, educadors tots ells, als quals se’ls va fer l’honor i agraïment amb un record-imatge de Don Bosco, juntament amb un testimoni d’excepció com Fernando Miranda, Provincial de la Inspectoria Maria Auxiliadora, que no es va voler perdre la cita.

A la gala es va aprofitar per homenatjar el salesià fundador de l’associació, Rosendo Soler, com a agraïment al seu lliurament i dedicació amb estil salesià. Actualment director de la presència salesiana a Alcoi ha estat durant molts anys director a la presència d’Alacant.

Segons el salesià animador d’AJDB en l’actualitat, Daniel Peña, «aquesta gala pretén ser un gest dʻagraïment a tants animadors i col·laboradors que dediquen el seu temps lliure de forma desinteressada». Una antiga monitora va narrar la seva experiència a l’Associació des de tercer de Primària fins a la seva etapa de monitora i presidenta. Tot seguit va narrar la història de l’associació i el pas de Rosendo Soler per ella afegint: “Gràcies, Rosendo, i, amb tu, gràcies a tots: monitors, presidents i salesians responsables!”.

Aquesta ha estat la primera edició d’una gala que es repetirà cada any amb l’objectiu d’atorgar el premi Bosco a una persona especial en la història de l’associació, expliquen des d’AJDB.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…