L’editorial salesiana CCS ofereix novetats per a la Quaresma 2024

6 febrero 2024

Salesians Comunicació.

l

Recursos per a la pregària o la reflexió personal i en grup. Quaresma, temps de tornar a Déu.

Per a aquesta Quaresma, l’editorial CCS presenta diverses novetats de literatura sobre salesianitat. Ángel Moreno de Buenafuente, Rui Alberto Almeida, Marie Malcurat, Javier De la Torre Díaz, Luis Manuel Pernas Goy y Daniel Olmos firman los nuevos títulos.

CUARESMA, TRAVESÍA EXISTENCIAL

Ángel Moreno de Buenafuente

El temps de Quaresma és un temps ric en Paraula de Déu i, per tant, ric també per a la vida cristiana. Entre els textos que recorrem podem conèixer grans catequesis que s’oferien als catecúmens abans del seu baptisme a la nit de Pasqua. Són lectures que serveixen, sens dubte, perquè tots ens disposem a la renovació de les promeses baptismals a la gran Vetlla Pasqual.

 

REZAR EN CUARESMA 2024. CICLO B

Créixer en la fe, renovar la vida

Rui Alberto Almeida

La Quaresma és un temps sant. És un temps bo per descobrir que la veritable experiència religiosa és la que ve de Déu i ens fa més misericordiosos, més atents amb els altres, més humans. Més com Déu.
Aquestes pàgines ofereixen una meditació diària, estructurada en quatre passes:
1. Llegeix la frase bíblica destacada.
2. Mira la imatge: què diu a la teva vida?
3. Llegeix la meditació. Sintonitza els teus pensaments amb la Paraula de Déu.
4. Acaba amb la pregària. Deixa que ella faci créixer al teu cor la voluntat de convertir-se a la voluntat del Pare.

CUADERNO DE CUARESMA 2024

Corrent cap a la Pasqua 2024

Marie Malcurat

 

Els Jocs Olímpics de París 2024 se celebraran del 26 de juliol a l’11 d’agost del 2024, però abans d’aquesta data hi ha un altre esdeveniment molt més gran en camí: Pasqua 2024! Igual que els atletes s’entrenen per a les Olimpíades, el cristià s’entrena per a la Pasqua durant el temps de Quaresma.

HOMOSEXUALIDAD, EXPERIENCIA RELIGIOSA Y ACOMPAÑAMIENTO ESPIRITUAL

Camins i reptes

Javier De la Torre Díaz
Luis Manuel Pernas Goy

La vocació de l´Església és ser Mare. El papa Francesc ho repetia als joves que l’escoltaven el 3 d’agost al parc Eduardo VII de Lisboa, a la celebració d’acollida de la JMJ 2023: «A l’Església, hi ha espai per a tothom. Per a tothom. A l’Església, ningú sobra. Ningú no està de més. […] Hi ha lloc per a tots!

ACOMPAÑAMIENTO PASTORAL ANTE EL SUICIDIO

Daniel Olmos

No podem tancar els ulls davant del greu augment de suïcidis entre adolescents i joves. Si les famílies i els educadors busquem encoratjar la seva esperança, és la nostra responsabilitat intervenir quan un pren la decisió d’acabar amb la seva vida enmig d’una profunda angoixa. Aquest llibre aborda el greu problema del suïcidi amb mirada i actitud eclesials. Pretén ajudar la capacitació dels cuidadors pastorals que intentaran rescatar els que se senten ofegats pel dolor psíquic que fa intolerable la vida.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…