Presentada la col·lecció «Dejad que los niños escuchen mi voz», obra del salesià Miguel Ángel Moreno Nuño

16 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

El divendres 13 de maig va tenir lloc a casa inspectorial de Madrid l'acte. Van acompanyar l'autor diverses de les persones implicades a la gènesi ia l'edició de l'obra: Javier Navarro, per l'editorial PPC, i José Andrés Sánchez Abarrio, del Instituto Superior de CC. Religiosas y Catequéticas "San Pío X". Javier Guil Sánchez va conduir l'acte, donant entrada i pista a cadascun dels intervinents.

El divendres 13 de maig va tenir lloc a la casa inspectorial de Madrid la presentació de la col·lecció «Dejad que los niños escuchen mi voz», obra del salesià Miguel Ángel Moreno Nuño. Van acompanyar l’autor diverses de les persones implicades a la gènesi i a l’edició de l’obra: Javier Navarro, per l’editorial PPC, i José Andrés Sánchez Abarrio, del Instituto Superior de CC. Religiosas y Catequéticas «San Pío X». Javier Guil Sánchez va conduir l’acte, donant entrada i pista a cadascun dels intervinents.

A la presentació ja es va poder gaudir, encara calenta d’impremta, del segon volum de la sèrie, que conté les lectures bíbliques per a les misses amb infants, una proposta de «leccionari» que l’editorial PPC ha posat a disposició de la Conferència Episcopal Espanyola per arribar, si escau, a la futura edició d’un leccionari oficial, segons va confessar Javier Navarro. Es va anunciar, per altra banda, la propera posada en marxa del quart llibre de la sèrie, amb subsidis per prolongar a casa durant la setmana la Paraula proclamada a la celebració dominical.

La presentació va ser seguida presencialment per un grup de salesians, amics i familiars de Miguel Ángel, i en streaming a través de YouTube. L’enllaç facilitat per a l’emissió en directe encara és actiu.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…