Salesians Cooperadors, una força viva a Linares

7 febrero 2024

Comunicació Linares

l

En el marc de la festa de Don Bosco el centre es va erigir canònicament, com a mostra de la maduresa, identitat i compromís.

El passat dissabte 3 de febrer va tenir lloc la trobada de zona amb les cases de Jaén, Úbeda i Linares per als Salesians Cooperadors de la Província de Maria Auxiliadora.

La casa linarenca va ser amfitriona en una cita que portava com a lema ‘Salesians al món’ i que va comptar amb dos moments significatius.

En aquest marc, el centre de Salesians Cooperadors de Linares es va erigir canònicament, com a mostra de la maduresa, identitat i compromís dels associats. Sota aquesta premissa els assistents van poder gaudir d’una estupenda jornada de trobada i oració que va culminar durant l’eucaristia amb la promesa de quatre aspirants, Juando, Rebeca, José Manuel i Araceli, i el lliurament del pin de plata per a Lidia Gámez, pels seus 25 anys de fidelitat. Un gest que mostra que l’Associació de Cooperadors creix i s’enriqueix amb saba nova i que té profundes arrels.

Els Salesians Cooperadors, nucli fonamental de la realitat associativa de la tercera branca de la Família Salesiana, va ser fundada per Don Bosco, que va definir clarament el seu projecte de vida al Reglament de 1876. Avui els Salesians Cooperadors estan estesos i treballen a tot el món i confien en la fidelitat de Déu Pare, que els ha anomenat (cf. PVA Proemio).

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…