Salesians ja té un carrer amb el seu nom a Linares

1 febrero 2024

Sonia Padilla | Cadena Ser - Radio Linares / Salesians Comunicació

l

La comunitat educativa del Col·legi salesià de Linares inaugura la placa amb el nou nom en el marc de la festivitat de Don Bosco.

El carrer Calderón passa a tenir doble denominació, afegint «Salesianos» al seu nom i en reconeixement a la tasca de la congregació tant al Col·legi San Agustín de Linares com a la ciutat. Durant el 31 de gener se celebra el dia de Don Bosco, amb processó i festa en una jornada en què també s’ha inaugurat la placa a la mateixa via on hi ha el centre d’ensenyament.

El director, Diego Maroto, es dirigia a la comunitat educativa: “Al carrer, envoltat de joves i famílies. 2024-1964: 60 anys de presència salesiana a Linares, avui es compleix un somni, el de tenir 6 dècades i continuar creixent. Però queda molt per complir, Salesians i Don Bosco al servei de Linares”.

Part de la corporació municipal assistia a l’acte d’inauguració de la placa al carrer Calderón Salesianos, al capdavant, l’alcaldessa Auxiliadora del Olmo: “Els Salesians van venir a fer família, el símbol és una casa i els braços oberts. Per a l’Ajuntament era molt important portar a ple aquesta proposta i anomenar aquest carrer com a Salesianos, és una manera d’agrair la immensa tasca que han realitzat en aquests 60 anys i que continuaran fent”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…