Trobada de tirocinants a Jaén

14 febrero 2022

José Miguel Pérez

l

Durant el cap de setmana de l'11 al 13 de febrer es va fer amb l'objectiu de compartir les seves vivències i experiències d'aquesta etapa formativa.

Els quatre tirocinants de la Inspectoría Salesiana Maria Auxiliadora van celebrar durant el cap de setmana de l’11 al 13 de febrer una trobada fraterna a la casa de Jaén. Aquesta convivència, promoguda per la delegació de Formació juntament amb el vicari inspectorial, Fernando Miranda, comptava entre els objectius que els joves salesians puguin compartir les seves vivències i experiències d’aquesta etapa formativa en què es troben.

A més, durant aquests dies els participants han tingut l’ocasió de conèixer els 50 anys d’història de la casa salesiana de Jaén, i totes les realitats que té actualment (comunitat, parròquia, centre juvenil i plataformes socials) presentades per la pròpia comunitat.

«Ens hem sentit a casa. Hem tingut una acollida incondicional. La trobada ha estat fructífera i les hem gaudit. Ens ha servit per compartir amb els nostres companys com estem caminant en el nostre ser salesià. Valen la pena aquests moments on ens trobem entre iguals i podem compartir la vida espiritual i personal.”, compartien els participants a la conclusió.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…