La Fundació Don Bosco reconeguda amb el Premio Andalucía + Social de la Junta d’Andalusia

16 febrero 2022

Don Bosco Salesians Social

l

Els Premis Andalucía + Social 2022 de la Conselleria d'Igualtat de la Junta d'Andalusia reconeixen la feina en favor dels menors i joves més vulnerables que realitza l'entitat salesiana a la província de Jaén.

La Fundació Don Bosco Salesians Social ha estat guardonada a la «IV Edició dels Premis Andalucía + Social” que lliura la Conselleria d’Igualtat, Polítiques Socials i Conciliació de la Junta d’Andalusia a persones i entitats andaluses que treballen a favor de la inclusió. En el cas de l’entitat salesiana, es reconeix el seu treball i la seva trajectòria a la província de Jaén en favor dels menors i joves en situació de risc o exclusió social.

Ignacio Vázquez de la Torre, director general de la Fundació Don Bosco, va expressar l’afany de l’entitat per construir camins d’esperança i d’il·lusió, camins de justícia i d’igualtat amb menors i joves en situació de vulnerabilitat. Al llarg d’aquests més de 20 anys, milers de joves han trobat en Don Bosco un lloc on poder desenvolupar-se com a persones, una llar on viure.”

 

El premi, recollit per Ignacio Vázquez, va ser lliurat per mans de la Delegada Territorial de la Conselleria d’Igualtat a Jaén, Dª. Encarnación Gutiérrez, i de la Directora de l’Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo, Dª. Mª Luz Ortega.

“Aquest premi ens estimula a continuar creixent, a continuar prestant un servei a aquelles persones que més ho necessiten i, sobretot, a construir aquests camins de futur amb els joves en situació de dificultat” va recalcar Ignacio Vázquez en la seva intervenció.

Amb la concessió del Premi Andalucía + Social provincial de Jaén, la Fundació Don Bosco veu reconegut el treball que desenvolupa en les seves quatre presències a la província on s’executen programes residencials, d’orientació i inserció sociolaboral, de majoria d’edat per a l’autonomia i la independència dels joves i de capacitació per a nois i noies extutelades en relació a la formació i a la recerca de feina.

La gala de lliurament d’aquests premis, que han aconseguit el 2022 la quarta edició, es van desenvolupar al Teatre Central de Sevilla la tarda del 15 de febrer.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsFoto con historia
Foto con Historia: A Coruña y Don Bosco

Foto con Historia: A Coruña y Don Bosco

Una fotografía con la imagen de una panorámica desconocida e inusual sobre el acto de inauguración del monumento a Don Bosco en la ciudad de A Coruña; contiguo al colegio salesiano y orientado hacia el Paseo Marítimo. Monumento creado por el escultor gallego Xoán Piñeiro Nogueira, fue erigido en 1977 y rinde homenaje a la labor de Don Bosco en la educación y el desarrollo juvenil.