Tot a punt per a la celebració de la Festa de la Comunitat Inspectorial 2022

28 marzo 2022

Salesians Comunicació

l

La casa salesiana de Málaga obrirà les portes el 23 d'abril per homenatjar els salesians que compleixen 25, 50 i 75 anys d'ordenació sacerdotal o professió religiosa d'una vintena de germans al costat de les cases de Carmona i Jerez Torres Silva.

El 23 d’abril vinent arriba una de les dates més especials del calendari: la celebració de la Festa de la Comunitat Inspectorial 2022.

Aquesta vuitena edició, després de les celebrades a València-Sant Antoni Abat, Utrera, Villena, Barcelona-Horta, Sevilla-Trinidad, Málaga i la darrera edició on line, recupera el format presencial després de l’esforç organitzatiu realitzat per les comunitats el 2021.

Málaga tornarà a ser el punt de trobada per a aquesta cita, que es desenvoluparà a la conclusió del Capítol Inspectorial que també transcorre a la capital de la Costa del Sol, i arrancarà a les 10:00 amb l’acollida i esmorzar compartit. Posteriorment tindrà lloc l’acte commemoratiu per als germans i les cases que celebren aniversaris. Aquesta cita servirà per homenatjar una vintena de salesians que compleixen 25, 50 i 75 anys d’ordenació sacerdotal o professió religiosa i les cases de Carmona i Jerez Torres Silva que celebren els seus aniversaris.

A partir de les 12 tindrà lloc l’eucaristia d’acció de gràcies al Santuari de Maria Auxiliadora per anar posteriorment a la Casa Diocesana per clausurar la trobada amb el dinar fraternal.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…