Celebrada l’assemblea de Centres Juvenils de la Federació “El Patio” d’Andalusia

23 marzo 2022

Salesians Comunicació

l

Representants dels 32 centres es van donar cita a la casa Salesiana de Morón el 19 de març passat per aprovar la gestió del consell executiu de l'any 2021 així com el balanç econòmic i el pressupost per a l'any 2022.

Representants dels 32 centres juvenils pertanyents a la Federació Andalusa de Centres Juvenils “El Patio” es van donar cita a la casa Salesiana de Morón el passat 19 de març amb l’acollida de la Asociación Juvenil Salerón.

Durant aquesta jornada es va celebrar la seva primera assemblea presencial després de les darreres convocatòries celebrades en format online a causa de la pandèmia.

En aquesta trobada hi va participar mig centenar de joves que pertanyen a les associacions que formen part de la federació i que es troben repartides per tota la comunitat andalusa. L’assemblea va aprovar la gestió del consell executiu a l’any 2021 així com el balanç econòmic i el pressupost per a l’any 2022.

A més, es va presentar el document Centros juveniles Salesianos: Un Centro Juvenil de Cine”. Un recurs en què es desenvolupen i programen activitats anuals de centres juvenils adaptat a la proposta estatal de l’ambient CCJJ i la realitat de les inspectories a Andalusia, Extremadura i Canàries, així com el redisseny de la pàgina web.

Cal destacar l’aprovació del nou pla estratègic que focalitzarà els esforços de l’entitat en els propers triennis. Aquest pla desenvolupa les noves àrees d’acció i de treball:

  • Acció social.
  • Incidència política.
  • Pastoral Juvenil.
  • Formació d’animadors.
  • Actualització i innovació de les activitats del lleure educatiu.

A l’assemblea van estar present el delegat de Pastoral Juvenil de la Inspectoria Maria Auxiliadora de Salesians,  Jordi Lleixà, així com els delegats per a la Federació “El Patio”, Francisco Javier González i Sara Palanco.

La trobada va finalitzar amb un esmorzar fraternal on es van compartir les experiències i l’aprenentatge després d’aquests anys de transformació de les activitats i la pastoral.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…