Rebuda a Maria Auxiliadora de Córdoba després de la seva restauració

27 abril 2022

Comunicació Córdoba

l

Nou mesos després la titular salesiana va tornar als cultes amb una eucaristia presidida per Antonio Prieto Lucena, vicari general de la Diòcesi, i un programa d'actes complet.

Maria Auxiliadora va tornar al seu Santuari per la porta gran. Ho va fer amb una sèrie d’actes que van arrencar el passat dissabte 23 d’abril, data amb què, nou mesos després, la titular salesiana va tornar als cultes amb una eucaristia presidida per Antonio Prieto Lucena, vicari general de la Diòcesi.

Després de dos anys sense recórrer els carrers de la ciutat per la pandèmia del coronavirus, va tornar al seu Santuari amb un solemne trasllat que va arrencar a l’església de San Lorenzo. Va estar acompanyada pel cor de Maria Auxiliadora de la localitat gaditana de San José del Valle, el seguici va avançar per Jesús del Calvario, Plaça de San Juan de Letrán, Frailes, Plaça Cristo de Gracia, Maria Auxiliadora fins l’entrada a la seu canònica. Després d’aquest trasllat, va tenir lloc una conferència pels escultors Juan Jiménez González i Pablo Porras Castro a partir de les 21:00 al Santuari de Maria Auxiliadora, on es va tractar com ha estat el procés de restauració.

Per al diumenge 24 d’abril, des de les 9.30 i fins les 20.30, va estar obert el Santuari de Maria Auxiliadora per a l’acte de veneració a la titular salesiana. Després de les eucaristies de les 10.00 i les 12.00, que van estar amenitzades aquesta última pels nens de catequesi i les seves famílies, es va desenvolupar a partir de la 13.00 una jornada de convivència en honor a Maria Auxiliadora amb el tercer perol de la Casa Salesiana.

D’altra banda, després de l’eucaristia de les 19:30, en què va ser-hi el Cor Auxilium Christianorum, va tenir lloc la presentació del cartell de maig, obra de José Ignacio Aguilera. Finalment, el dilluns 25 d’abril, hi va haver celebracions escolars al voltant de la Mare de Déu, en què els alumnes, durant tot el matí, van realitzar visites al Santuari, que va romandre obert de 8:30 a 13:30 i de 18:00 a 20.00.

Així va ser el retorn de Maria Auxiliadora, que aquest any sí que podrà realitzar la seva processó el 24 de maig pels carrers limítrofes a la seva seu canònica.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…