Salesians El Campello reprèn la normalitat i obre les portes per a l’acollida regular d’esdeveniments

28 abril 2022

Salesians El Campello

l

‘Un espai pensat per a la pregària, la feina i el descans’

Des de 2021 la casa salesiana de El Campello ha reprès la normalitat progressivament amb l’acolliment de les activitats de diversos grups i entitats. Inicialment van apostar per números més reduïts a causa de les restriccions sanitàries i de les limitacions d’aforaments, però cada vegada el format s’ha anat ampliant amb la possibilitat d’acollir grups més nombrosos recuperant imatges habituals prèvies a la pandèmia.

El punt d’inflexió es va donar a l’abril del 2021 amb l’Assemblea General Ordinària del Consell Valencià de la Joventut, a partir de la data esmentada, tant la convocatòria com la participació a les trobades, va anar augmentant i estabilitzant-se.

Fernando Esparcia, administrador de la casa salesiana, comentava sobre aquesta nova normalitat indicant que algunes d’aquestes trobades recuperades han estat massives i han ocupat pràcticament el 100% de les instal·lacions. “En totes les activitats ens aboquem perquè el resultat sigui el millor que podem aportar, però és en aquestes trobades nombroses en què més ens exigim, i en què més aprenem” afegeix estenent la invitació des d’una casa que compleix amb la filosofia de portes obertes.

Esdeveniments passats

  • Assemblea General Ordinària del Consell Valencià de la Joventut l’abril de 2021. 
  • Consell General de la Joventut Obrera Cristiana a desembre de 2021.
  • Assemblea de la Federació de Dany Cerebral Adquirit.
  • Trobades inspectorials de l’Itinerari de Fe: Acampada Amics i Campobosco, al febrer i a l’abril, del 2021.
  • Reunió de directors de la IMA a l’octubre de 2021.

Propers esdeveniments

  • Assemblea Nacional de Joventuts de Comissions Obreres a maig de 2022. 
  • Trobada Anual de les Comunitats Cristianes de Múrcia l’agost de 2022.
  • Congrés Nacional del Circ a octubre de 2022.
  • Trobada Europea de Dones Agricultores de l’Associació d’Agricultura Biodinàmica a novembre de 2022.
  • Congrés Nacional de l’Associació de Constel·lacions Familiars a març 2023.

Salesians El Campello ofereix per a aquest tipus de trobades de més de 300 persones una gran coordinació d’espais entre diverses activitats, unes grans exigències culinàries pel que fa a necessitats especials i opcions alimentàries, una dedicació màxima a les necessitats particulars de cada trobada i una preparació detallista i curosa.

Per als propers mesos, les reserves que van en augment compten entre elles amb esdeveniments com el Congrés Nacional del Circ o la Trobada Europea de l’Associació d’Agricultura, entre d’altres assemblees i reunions. «Gaudim amb cada preparació perquè és única, ens posa a prova, i sobretot perquè ens dóna l’oportunitat d’aprendre i millorar», conclouen des de la casa salesiana.

Una casa que acull 

Des de fa més de 100 anys Salesians El Campello col·labora amb nombroses Institucions que busquen un espai obert, flexible i acollidor per a la realització de congressos, cursos, xerrades, formacions, convivències, assemblees… qualsevol tipus d’esdeveniment en què la cura i el desenvolupament de la persona sigui l’objectiu principal.

 

 

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»75564,75563,75562,75561,75560,75559,75558,75557″ _builder_version=»4.17.3″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…