Tot a punt per viure un nou ‘maig salesià’

29 abril 2022

Salesians Comunicació

l

Els Salesians a Espanya ofereixen un any més el portal www.mayosalesiano.es com a espai de trobada per celebrar el mes de maig en clau mariana i salesiana.

Recomaneu la devoció a Maria Santíssima Auxiliadora. Aquesta va ser una de les principals premisses de Don Bosco i és una realitat a cada casa salesiana. Dir maig a la Família Salesiana és parlar d’un mes central al calendari. És la millor ocasió per recordar la Mare Auxiliadora, la festa que se celebra el 24 d’aquest mes, i per organitzar activitats de tota mena en honor seu.

El 2020, coincidint amb l’estat d’alarma i les restriccions sanitàries a causa de la pandèmia, es va presentar la web www.mayosalesiano.es per viure aquesta època en clau mariana i salesiana que al llarg d’aquests anys ha esdevingut un aparador de referència a nivell mundial.

En coordinació amb altres grups de la Família Salesiana, es manté l’esquema com a mostrari de diferents recursos per a cada dia, amb propostes d’oracions, temes de reflexió per aprofundir en l’espiritualitat mariana, materials per als més petits com làmines per pintar i oracions adaptades, i altres com cançons, vídeos o propostes de pel·lícules referides a la Verge per veure en família.

A més, per a cada dia, es proposarà una breu reflexió i aquesta “flor”, gest diari, per anar vivint el mes, a més de material per viure la novena a Maria Auxiliadora.

Durant la Novena, del 15 al 23, s’informaran de les retransmissions que hi hagi des de diferents cases salesianes donant la possibilitat de participar-hi des de la distància. I el 24 també s’oferirà una cita per participar per internet a l’Eucaristia des de la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla.

A més d’aquesta web seran moltes més les iniciatives que s’aniran desenvolupant a cada casa, grup de la Família Salesiana o a les comunitats educativo-pastorals. A les xarxes socials de @SalesianosEs s’anirà fent ressò amb l’etiqueta #mayosalesiano per donar visibilitat al que passa a les obres.

Un mes de maig especial en què no faltaran moments per expressar l’afecte a Maria, a la Mare de Déu de Don Bosco, a qui a la Família Salesiana anomenem i sentim com a Auxiliadora.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…