Edebé presenta les novetats de lectura per al mes de maig

6 mayo 2022

Edebé

l

Aquest mes de maig, Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Giulia Binazzi, Beatriz Osés, Cuca Canals i Amaya García i Alberto Mínguez firmen els nous títols.

Aquest mes de maig, Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Giulia Binazzi, Beatriz Osés, Cuca Canals i Amaya García i Alberto Mínguez firmen els nous títols.

El club de les Pijamistes, de GIULIA BINAZZI

Ser pijamista és un estil de vida! Als mesos del confinament, tancats a casa, el pijama va ser símbol de comoditat i també de tancament, Alice i Caterina ens regalen l’altra cara de la moneda amb el divertit  Club de les Pijamistes. Lectors a partir de 6 anys.

 

El cas curiós del pianista sense cap, de CUCA CANALS 

Tercer títol de la col·lecció: Filo&Sofía. Si la filosofia sorgeix a partir de formular preguntes, els nens, els filòsofs i fins i tot els investigadors tenen molts elements en comú. El petit Freddy Nietzsche és el protagonista del nou títol. A partir de 10 anys.

Pánicus, de BEATRIZ OSÉS

Un nou lliurament de la sèrie, Brian Mcneill, un jove de dotze anys que té Asperger. Viu a Aill, un petit llogaret irlandès amb 50 habitants molt curiosos. Una aventura de terror amb un estil àgil i directe, i també amb humor. Lectors a partir de 10 anys.

Doce soles – I. Encélado,  d’AMAYA GARCÍA i ALBERTO MÍNGUEZ

Aventura espacial i ciència: objectiu Saturn. Primer títol de la trilogia Doce soles, una fabulosa història d´aventures, amistat i cooperació protagonitzada per dotze joves. Similar al primer Harry Potter en extensió i temàtica (és una novel·la d’aprenentatge), canvia, però, la màgia per la ciència també pot resultar meravellosa. A partir de 12 anys.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…