Córdoba acull l’ordenació sacerdotal del salesià Bernabé Arjona Cañas

9 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

Tindrà lloc el dissabte 14 de maig, a les 19:00, al Santuari de Maria Auxiliadora de Córdoba sota el lema "Dóna la seva vida per les ovelles (Jn 10, 11b)" i estarà presidida pel bisbe de la ciutat, D. Demetrio Fernández González.

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora celebrarà el proper dissabte 14 de maig, a les 19:00, en el Santuari de Maria Auxiliadora de Córdoba l’ordenació sacerdotal del salesià Bernabé Arjona Cañas

Sota el lema «Dona la seva vida per les ovelles (Jn 10, 11b)» s’ordenarà com a prevere en una solemne cerimònia que estarà presidida pel bisbe de Córdoba, D. Demetrio Fernández González, encarregat de la imposició de mans i la pregària consecratòria. El salesià estarà acompanyat per nombrosos membres de la Família Salesiana, amics, familiars i companys que els han acompanyat durant la seva trajectòria vocacional. També hi haurà ocasió de seguir l’emissió a través del Canal de Youtube de Salesians SMX i als diferents comptes oficials a xarxes socials.

Per la seva banda, la primera missa de Berbané Arjona serà el 15 de maig, a les 12:30, a la parròquia de Maria Auxiliadora de Badajoz.

Des de la Inspectoria Maria Auxiliadora s’estén la invitació i s’ofereix generosament una oració sincera per Bernabé Arjona i pel pas que fa per ell i per la Congregació.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…