Escoles Salesianes continua en marxa amb els cursos formatius d’Experts i Expertes en Direcció de Centres Educatius

9 mayo 2022

Escoles Salesianes

l

En aquesta etapa, la programació i projectes, gestió i economia, i actualització pedagògica – pastoral als nostres centres educatius han estat els blocs a tractar.

Durant la setmana del 25 al 29 d’abril, es van completar les darreres formacions presencials a Madrid d’un dels tres grups d’Experts i Experts en Direcció de Centres Educatius.

Durant la darrera setmana s’han impartit temes com l’organització i gestió de centres concertats, actualització pedagògica-pastoral a les escoles salesianes, coaching educatiu i comunicació eficaç al centre educatiu. En aquesta etapa els formadors han estat Coral Larraz, Manuel Redondo, Rafael Escamilla, Gema Sánchez, Mª Guadalupe Juárez, i Javier de Vega en l’àmbit de les bones pràctiques, amb l’objectiu de fomentar sinèrgies i intercanvi de coneixements entre l’alumnat.

Des d’Escoles Salesianes, la xarxa que agrupa totes les escoles de salesians i salesianes a Espanya, se segueix apostant per la formació d’educadors i educadores, ja que es considera un dels elements claus per oferir una educació de qualitat que vulgui respondre als desafiaments que avui ens presenta la societat.

A finals del mes de maig també finalitzarà la formació presencial d’un altre dels grups, compartint dates amb el curs de Coordinació de Pastoral als centres educatius.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…