Salesians Elx al capdamunt del voleibol espanyol després de 20 anys d’esforç i treball en equip

12 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

L'equip salesià aconseguia acudir a un Campionat d?Espanya després d'un període en què cap equip il·licità trepitjava els campionats nacionals i després d'haver estat prèviament campions d'Espanya en categoria infantil.

El C.D. Salesians Elx va aconseguir classificar el seu equip Juvenil Masculí per al Campionat d´Espanya que es va jugar a Guadalajara del 4 al 8 de maig aconseguint una setena posició d’un total de 24 equips participants.

L’equip salesià aconseguia acudir a un Campionat d’Espanya després de vint anys sense que un equip il·licità trepitgés aquests campionats nacionals i cal destacar que aquests mateixos jugadors van ser campions d’Espanya en categoria infantil.

Els juvenils van aconseguir quedar primers a la lliga regular amb només dues derrotes i tenint una diferència de sis punts amb el segon classificat, després de la lliga regular, es va procedir a jugar la fase Autonòmica en què optaven a la classificació per al Campionat d’Espanya.

La Final Autonòmica es va jugar a Castelló els passats 23 i 24 d’abril on l’equip salesià va aconseguir una segona posició i els va fer passar a jugar el Campionat d’Espanya.

En aquest campionat van aconseguir la setena posició. Des de l’equip afirmen estar contents per aconseguir-la i, sobretot, per haver jugat contra els dos millors equips d’aquesta edició i lluitar fins al final cada punt.

A més agraeixen l’organització del Campionat a pares, mares, jugadors i cos tècnic» estar a disposició de les circumstàncies d’aquest Campionat i donar-ho tot en cadascun dels punts jugats en tots els partits».

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Guillermo Iglesias (AC), Juan Sánchez, Roberto Cases, Ambrosio Bermejo, Carlos Martínez(Cd), Jordi Martín, Manuel Bailén(Cd), Víctor Seller, Justo Quesada(Cd), Carlos Alves(C), Arel Amorós(Cd), Marcos Vicente, José Ángel Ruíz, Alejandro Martínez, Álvaro Agulló, José Antonio Pastor i Juan Soler. 

AC – segon entrenador

Cd – Cadet

C – Entrenador  

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…