Aprovat el nou Consell per a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora

14 abril 2023

Salesians Comunicació

l

El provincial de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, Ángel Asurmendi Martínez, ha fet pública, després de l'aprovació del Rector Major, la composició del nou Consell Inspectorial que ajudarà el nou Inspector en tot allò referent a l'animació i al govern.

A la tarda del divendres 14 d’abril, el provincial sortint de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, Ángel Asurmendi Martínez, juntament amb el provincial entrant, Fernando Miranda Ustero, van fer pública la composició del nou Consell Inspectorial després de l’aprovació del Rector Major durant la sessió celebrada la setmana de Pasqua pel Consell General.

«En l’esperança que gaudiu d’una Pasqua de Resurrecció plena d’alegria i vida renovada, us comuniquem la composició del nou Consell Inspectorial, que acaba d’arribar al nostre coneixement avui mateix», compartia en un missatge dirigit a totes les comunitats.

L’equip de treball que ajudarà l’Inspector en tot allò referent a l’animació i al govern de la inspectoria (Constitucions. 164) estarà compost pels germans següents:

  • José Luis Navarro Santotomás, Vicari Inspectorial.
  • Marco Antonio Vázquez Fernández, Ecònom Inspectorial.
  • Miguel Canino Zanoletty, Conseller.
  • Narcís Frigola i Ramió, Conseller.
  • Ramón Ronda Segrelles, Conseller.
  • Joan Valls i Ferrer, Conseller.
  • Jordi Lleixà i Jané, segueix com a Conseller, delegat de Pastoral, ja que encara el seu nomenament és vigent.

«És incumbència del Consell Inspectorial col·laborar amb l’Inspector en el desenvolupament de la vida i missió salesiana, ajudar-lo a conèixer les situacions i a verificar l’actuació del projecte inspectorial, en contacte amb els encarregats i les comissions respectives» (R. 155).

En la seva carta adreçada als germans, Ángel Asurmendi, en diàleg amb Fernando Miranda, ha compartit el sentir en aquests moments. «Agraïm a Déu que ens doni germans disposats a assumir responsabilitats d’animació i govern. I els agraïm a ells la seva capacitat de servei i disponibilitat», afegia.
 
El proper dissabte 13 de maig, a partir de les 11:00 a la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla, es durà a terme l’eucaristia d’inici de servei de Fernando Miranda Ustero com a nou Provincial per a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

La celebració, que serà presidida per Juan Carlos Pérez Godoy, Conseller per a la Regió Europa Mediterrània serà l’inici del servei per al sexenni 2023-2029. L’acte, al qual assistirà una notable representació de Salesians, familiars, joves i integrants de la Família Salesiana procedents de diferents punts de la geografia inspectorial, es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç web https://www.salesianos.edu/fernando-miranda/

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…