Tot preparat per començar un nou “maig salesià”

25 abril 2023

Salesians Comunicació

l

Els Salesians a Espanya comparteixen oracions, reflexions i recursos diaris a www.mayosalesiano.es per celebrar aquest mes en clau mariana i salesiana.

Un any més arriba el moment d’obrir camins cap a la gran festa de Maria. El mes de maig serveix per preparar-se, recordar i celebrar la gran devoció que la Família Salesiana té per María Auxiliadora.

El passat 2020, a causa de les restriccions sanitàries, es va posar en marxa la web www.mayosalesiano.es per viure aquesta època en clau mariana i salesiana. Des de llavors aquest espai ha esdevingut un aparador de referència a nivell mundial.

Juntament amb els diferents grups de la Família Salesiana s’ha mantingut l’esquema amb recursos per a cada dia: oracions, tema de reflexió a l’espiritualitat mariana, materials per als més petits, cançons, vídeos i propostes de pel·lícules de la Mare de Déu per veure en família . A més, per a cada dia es proposa una breu reflexió i una pregunta acompanyada de diferents imatges de Maria Auxiliadora que hi ha al voltant del nostre país i del món. Alhora, a les festivitats de Domènec Savio (6 de maig), de Maria Mazzarello (13 de maig), s’ofereixen dinàmiques i continguts exclusius per aprofundir sobre la santedat salesiana.

Durant la Novena, del 15 al 23, s’informarà de les retransmissions ofertes des d’Itàlia des de la pròpia basílica de Maria Auxiliadora i aquelles des de les diferents cases salesianes per donar la possibilitat de participar-hi. El mateix dia 24 s’oferirà també aquesta possibilitat de sumar-se a l’emissió de l’Eucaristia des de la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla.

A més d’aquesta web seran moltes més les iniciatives que s’aniran desenvolupant a cada presència salesiana, als grups de la Família Salesiana o a les comunitats educativo-pastorals. A les xarxes socials de @SalesianosEs s’anirà fent ressò amb l’etiqueta #mayosalesiano per donar visibilitat al que passa a les obres.

Un mes de maig especial en què no faltaran moments per expressar l’afecte a Maria, a la Verge de Don Bosco, a qui a la Família Salesiana anomenem i sentim com a Auxiliadora.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…