15 de maig, comença la Novena a Maria Auxiliadora

15 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

Avui, dilluns 15 de maig, comença la Novena a Maria Auxiliadora, que acompanyarà molts consagrats i laics de la Família Salesiana en el camí espiritual cap a aquest aniversari tan estimat per Don Bosco.

Per als qui vulguin fer aquest camí al costat del Pare i Centre d’Unitat de la Família Salesiana, el Pare Ángel Fernández Artime, des d’ahir estan disponibles als diferents canals lingüístics d’ANS Channel i a TELEGRAM SDB.ORG els vídeos de la Novena Mundial, que s’aniran pujant dia a dia fins a la vigília de la festa.

En el seu missatge als lectors del Boletín Salesiano del mes de maig del 2023, després de relatar la seva bella experiència al Perú, particularment a Piura, i la devoció mariana de la gent local, el Pare Á.F. Artime presenta allò que ell anomena una «autocrítica necessària».

«No a totes les parts del món s’ha donat a conèixer la Mare del Cel, la nostra Mare Auxiliadora, de la mateixa manera, amb la mateixa intensitat, amb la mateixa passió apostòlica. Hi ha llocs on hem desenvolupat escoles, on hem fet passos , on certament hem servit al bé de la gent, però no hem aconseguit fer-la conèixer i estimar”.

Tot i això, afegeix el Rector Major, «la Mare, i la devoció a Maria Auxiliadora com a Mare del Senyor i mare nostra, no és opcional en el carisma salesià, com no ho era per a Don Bosco. És, senzillament, essencial».

Per això, en aquest Maig Salesià, l’ANS rellança amb convicció la proposta espiritual de la Novena Mundial promoguda des de fa uns quants anys pel Rector Major amb vista al 24 de maig; i continuarà en els propers dies oferint articles de reflexió i aprofundiment sobre Maria Auxiliadora, patrona suprema de la Congregació Salesiana i autora -segons confessió del mateix Don Bosco- de tots els projectes d’èxit a la vida de Don Bosco.

Els vídeos estan accessibles en italià, anglèsespanyolfrancèsportuguès als diferents canals lingüístics d’ANSChannel i a TELEGRAM SDB.ORG.

Els fulletons, amb la introducció del tema diari, la introducció del Rector Major, el suggestiu relat elaborat pel Pare Bruno Ferrero, Director del Boletín Salesiano italià, i la pregària final d’invocació a Maria estan, en canvi, ja disponibles íntegrament, en italià, anglèsespanyolfrancèsportuguès, i al lloc web institucional de la Congregació: www.sdb.org 

Viure el mes de maig en clau salesiana

«Recomaneu la devoció a Maria Santíssima Auxiliadora». Aquesta va ser una de les principals premisses de Don Bosco i és una realitat a cada casa salesiana. Dir maig a la Família Salesiana és parlar d’un mes central al calendari. És la millor ocasió per recordar la Mare Auxiliadora, la festa de la qual serà celebrada el 24 d’aquell mes, i per organitzar activitats de tota mena en honor seu.

Com cada any, des del 2020, Salesians Comunicació ofereix la web www.mayosalesiano.es per viure aquesta època en clau mariana i salesiana. Des d’aquest espai, cada dia, es poden fer servir recursos, accedir a reflexions i comptar amb oracions adreçades a Maria Auxiliadora.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…