Acció de gràcies pel 75è aniversari de Salesians La Orotava

9 octubre 2023

Salesians La Orotava

l

"Els salesians arribem a la Vall de La Orotava per dedicar-nos a l'educació de la joventut i difondre la devoció a Maria Auxiliadora".

Amb aquestes precises paraules escrites per Don Claudio Sánchez Martín, qui va ser primer Director d’aquesta Casa, s’obre la història de la presència dels salesians en aquesta Vila de La Orotava. Sens dubte, la missió era clara.

El dissabte, 7 d’octubre del 2023, presidida per l’inspector Don Fernando Miranda, ha tingut lloc l’eucaristia d’Acció de Gràcies pel 75è aniversari de la presència salesiana a La Orotava. Hem donat gràcies a Déu pel camí recorregut aquests 75 anys d’història salesiana. Gràcies per les persones: per tants salesians, per tants membres de la Família Salesiana, per tants professors i professores, per tantes famílies, per tants alumnes… Gràcies pels moments i experiències compartits, per tantes vivències.

Es va recordar que un 4 d’octubre del 1948, va començar el primer curs escolar amb els salesians al capdavant d’aquest Col·legi San Isidro. 106 alumnes es van encarregar d’inaugurar aquesta presència. Amb la missió de dur a terme l’educació i la formació dels joves van començar a impartir classes a infants i joves de la localitat i, per tant, van començar a escriure la història de l’aniversari que celebrem.

En acabar l’eucaristia, es va passar a descobrir una rajola commemorativa, on l’inspector, Fernando Miranda, va compartir amb tots els presents la frase de Don Bosco allà gravada «Només un és el meu desig, que sigueu feliços en el temps i en l’eternitat».

A continuació, es va celebrar un sopar on Don Bernabé, director titular del Col·legi San Isidro – Salesians La Orotava, va tenir unes paraules d’agraïment i record pels diferents grups de la Casa Salesiana de La Orotava: Salesians Cooperadores, Associació de Maria Auxiliadora, Llars Don Bosco, Antics Alumnes, col·legi Salesians La Orotava, Fundació Don Bosco, Centro Juvenil, ONGD Bosco Global, CD Salesianos, CB San Isidro, Fundació San Isidro, Associació de Mares i Pares, la comunitat Salesiana a Tenerife i a la Congregació Salesiana.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…