Ángel Sande, director de centre de Salesians Huelva, premi Bona Gent 2023

20 septiembre 2023

Per Salesians Comunicació | Huelva Buenas Noticias

l

El reconeixement, promogut pel periòdic Huelva Buenas Noticias i la Fundació Cajasol, recull la votació popular per a valorar figures de la ciutat que destaquen per la seva labor social i educativa.

Més de cinquanta mil vots avalen l’homenatge de la ciutadania de Huelva a mitja desena de persones exemplars. Entre elles, Ángel Sande, director del centre de Salesians Huelva. El lliurament de reconeixements va tenir lloc en la gala celebrada en la tarda del 19 de setembre 19 de setembre on es va homenatjar els premiats de la cinquena edició en el Gran Teatre.

Més de cinquanta mil vots rebuts a través de la web del diari digital, com a mostra representativa de la ciutat, feien de jurat de ciutadania del reconeixement entre els catorze nominats en aquest certamen que pretén destacar models de persones que conviuen a Huelva, gent que entén la seva felicitat a través d’aconseguir la dels altres.

Al costat d’Ángel Sande, per ordre alfabètic, Juan José Blanco, Juan Bautista Gil, Mari Carmen Mayol, Antonia Pérez Romero, José Antonio Rodríguez Morales, i María Rosa Vélez van ser els més votats i proclamats, per tant, premis Bona Gent de Huelva.

Tot va començar en aquesta edició el passat 19 de juliol, quan va ser convocat el certamen pels seus organitzadors, Fundació Cajasol i Huelva Buenas Noticias. En un primer moment es va sol·licitar als lectors propostes de Bones Gents per a ser reconeguts. El 28 de juliol va finalitzar el termini i, després de reunir-se el jurat, que va examinar més de dues-centes propostes, va realitzar una selecció de catorze nominats que van poder ser votats des del 30 de juliol fins a aquest passat 8 de setembre. “Molt repartits els vots i molta participació, com ja és habitual en el certamen després de quatre edicions precedents”, explicaven des de l’organització.

Ángel Sande es mostra com un llibre obert on prevalen conceptes com el compromís, la responsabilitat, la família, els joves… la vida. Un perfil de Huelva amb una autenticitat total, forjada en un intens recorregut. Una existència nodrida de la millor essència de la seva terra, de la seva gent, transmesa als seus alumnes, en una fructífera carrera docent. Pots saber més sobre Ángel Sande en una extensa entrevista.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…