Arriba la vuitena edició dels Premis Aprenentatge-Servei

6 abril 2022

Edebé

l

Del 5 d'abril al 30 de setembre de 2022, a través del web dels Premis Aprenentatge-Servei, els centres d'Educació Infantil i Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials que estan desenvolupant pràctiques d'aprenentatge -servei (ApS), podran presentar els seus projectes i optar als diferents premis.

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei i la Fundació Edebé, amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Formació Professional, convoquen els Premis Aprenentatge-Servei 2022, en la seva vuitena edició.

Per tal d’enfortir i difondre a la societat una cultura participativa, solidària i de compromís, els guardons volen reconèixer i donar visibilitat a les pràctiques d’aprenentatge-servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social, estimulant-ne la divulgació i la implementació.

Del 5 d’abril fins al 30 de setembre de 2022, a través de la web dels Premis Aprenentatge-Servei, els centres d’Educació Infantil i Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials que estan desenvolupant pràctiques daprenentatge-servei (ApS), podran presentar els seus projectes i optar als diferents premis.

L’aprenentatge-servei és una metodologia que permet a nenes, nens i joves aprendre mentre fan un servei a la comunitat, enfortir coneixements i habilitats i contribuir a consolidar valors socials.

El lliurament dels premis tindrà lloc a la ciutat de Sevilla el 16 de desembre, en el marc de la XV Trobada Estatal d’Aps.

La convocatòria nacional 2021 va sumar la participació de 36.366 alumnes de totes les comunitats amb 358 projectes ApS.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…