Arriba l’esperada 39ena edició de la Mostra de Teatre Infantil Teyci-Bosc de Salesians Huesca

23 febrero 2022

Antics Alumnes Huesca

l

L'Associació d'Antics Alumnes de Salesians Huesca organitza aquesta edició que no es va poder fer l'any 2021 a causa de la pandèmia i que va haver de ser ajornada el mes de gener passat.

L’Associació d’Antics Alumnes de Salesians Huesca aixeca el teló de la 39a edició de la Mostra de Teatre Infantil Teyci-Bosco, després de l’obligada parada del 2021 i l’ajornament del mes de gener a causa de les restriccions d’aforament.

Aquesta edició del 2022 se celebra durant els dies 24 i 25 del mes de febrer, en un format reduït, amb la presència de 6 grups de teatre que pertanyen a les activitats extraescolars dels centres educatius de la ciutat, que representaran sobre l’escenari les obres que han estat preparant amb il·lusió durant diversos mesos.

«És una llàstima que no s’hagi pogut desenvolupar el certamen d’una manera normal amb una participació important de grups i de nens i nenes, però el més recomanable era fer-ho en aquest format reduït», indiquen des de l’organització amb el desig de tornar a veure ple el pati de butaques del teatre salesià. «Esperem que hi hagi una bona assistència d’espectadors amb ganes de gaudir amb el teatre dels petits actors i actrius de la ciutat, i omplir la sala de somriures i aplaudiments», afegeixen.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocial
FISAT celebra la Jornada de inicio de curso en un encuentro para convivir, compartir y agradecer

FISAT celebra la Jornada de inicio de curso en un encuentro para convivir, compartir y agradecer

Más de 130 trabajadores y trabajadoras de los proyectos sociales salesianos estaban convocados el viernes 13 de septiembre a la jornada de inicio de curso de la fundación FISAT Salesianos Social. La casa Salesianos San Juan Bosco acogió este encuentro que contó con...

BlogsFoto con historia
Foto con Historia: A Coruña y Don Bosco

Foto con Historia: A Coruña y Don Bosco

Una fotografía con la imagen de una panorámica desconocida e inusual sobre el acto de inauguración del monumento a Don Bosco en la ciudad de A Coruña; contiguo al colegio salesiano y orientado hacia el Paseo Marítimo. Monumento creado por el escultor gallego Xoán Piñeiro Nogueira, fue erigido en 1977 y rinde homenaje a la labor de Don Bosco en la educación y el desarrollo juvenil.