Celebrada la 8a trobada d’Amics del Premi Don Bosco

19 diciembre 2023

Comunicació Zaragoza

l

Les empreses i entitats col·laboradores han pogut conèixer de primera mà les bases per a aquesta 37a edició que tindrà lloc els dies 20 i 21 de març de 2024.

El matí del 14 de desembre va tenir lloc la vuitena trobada anual dels Amics del Premi Don Bosco, empreses i entitats que col·laboren en aquest certamen.

Aquesta trobada es va iniciar amb la inauguració de la 5a Jornada del Talent i Futur Professional que, en aquesta ocasió, s’estava realitzant al pavelló poliesportiu del col·legi. Són molts els Amics del Premi que col·laboren activament en aquesta jornada amb professionals de tots els sectors de l’entorn laboral més proper.

Els Amics del Premi Don Bosco han pogut conèixer de primera mà les bases per a aquesta 37a edició que tindrà lloc els dies 20 i 21 de març de 2024.

Aquest premi busca fomentar la creativitat, la investigació i la innovació entre els joves participants, provinents de batxillerat i formació professional per al certamen nacional i entre l’alumnat de 4t a 6è de primària i secundària per al premi Don Bosco Junior, aquest últim tindrà lloc el 16 de maig del 2024.

L’essència d’aquest guardó és reconèixer i promoure el treball en equip, la iniciativa i l’esperit emprenedor a través de projectes innovadors que recullen les idees dels més joves, mostrant un aparador d’iniciatives emprenedores aplicables a projectes empresarials futurs.

«Des d´aquestes línies volem agrair una vegada més a tots els col·laboradors que fan possible que any rere any tingui lloc aquest certamen, invertint en formació, innovació, creativitat i talent juvenil que impulsa el canvi i l´excel·lència», compartien des de l’organització.

El certamen no només estimula les capacitats innovadores, sinó que també impulsa la presa de consciència sobre la importància de la investigació i el potencial dels joves per contribuir a la millora de la societat.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…