Comunicat el nomenament i la renovació de directors per a la Inspectoria Maria Auxiliadora

17 junio 2024

Salesians Comunicació

l

L’Inspector Fernando Miranda ha donat a conèixer el nomenament dels nous directors de comunitat, a més de la renovació de Jordi Lleixà com a conseller inspectorial, a través d’una comunicació enviada als germans i a les comunitats salesianes.

L’Inspector Fernando Miranda ha donat a conèixer a primera hora del matí del 17 de juny el nomenament dels nous directors de comunitat a través d’una comunicació enviada als germans i a les comunitats salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora (SMX). La relació de salesians que ocupen aquestes noves responsabilitats, després de l’aprovació del Rector Major i el seu consell, és la següent:

Anomenats pel trienni 2024-2027 (primer trienni)

BORRIANA | Ángel Asurmendi Martínez
CARTAGENA | Juan Bosco Sancho Grau
GRANADA | Cándido Orduna Abadía
LA CUESTA | Francisco Jaldo Gómez
SEVILLA-JESÚS OBRERO | Sergio Codera Casalilla
ÚBEDA | Manuel Ernesto Granja Corbacho
ZARAGOZA | José Joaquín Coma Torres

A més, s’ha comunicat la relació de directors confirmats en acabar un primer trieni entre leo que han sigut ratificats:

Nomenats pel trienni 2024-2027 (segon trienni)

HUELVA | Jorge Juan Reyes Macías
LLEIDA | Luis Mur Lalaguna
BARCELONA-TIBIDABO | Joan Codina i Giol
SEVILLA-TRINIDAD | Miguel Canino Zanoletty
VILLENA | Vicente Enrique Picó

La relació també inclou la renovació de directors renovats per a un tercer y quart trienni (2024-2027). Renovats de forma excepcional com s’argumenta en la carta. Son els següents:

BARCELONA SARRIÀ | Xavier Brines i Socies
BADALONA | Isidre Serdà i Masana
SEVILLA-COLEGIO MAYOR UNIVERSITARIO | Miguel Ángel Álvarez Paulino

També s’ha comunicat la continuïtat com a Delegat de Pastoral Juvenil en el proper trienni, el seu tercer com a Conseller, de Jordi Lleixà i Janè.

En el seu missatge Fernando Miranda deia paraules d’agraïment pels nous nomenaments, alhora que reconeixia la tasca dels salesians que finalitzen etapa. «En primer lloc, el meu agraïment, de tot cor, per la disponibilitat i la generositat de tots els salesians que han acceptat aquest servei. Hi ha obediències que no son fàcils d’acollir en segons quines circumstàncies i aquestes son algunes d’elles. Sense un pregon sentit de fe, sense el recolzament de la comunitat inspectorial, els germans de comunitat i la comunitat educativa, seria impossible encarnar aquest servei des de les claus que la Congregació ens proposa en aquest moment», introduïa en el seu missatge.

«Gràcies també als germans que finalitzen el seu servei com a directors i que faran un altre servei a partir del proper curs. Algun ens acompanya ja des de la casa del Pare. A tots els agraïm la fidelitat i l’entrega generosa dels anys encarnats en la casa en la que han prestat servei», explicava mentre valorava la valuosa aportació de tots els germans durant el procés de consulta dut a terme.

Aquesta comunicació també ha servit per informar sobre algunes notes importants per a compartir en clau dels citats nomenaments, especialment sobre l’excepció de la renovació per un tercer o quart trienni. «El motiu de sol·licitar aquesta excepció al Rector Major és l’inici, ja des del proper curs, de diferents processos de reestructuració d’algunes obres i comunitats. En aquestes circumstàncies, i per a afrontar amb una més gran visió els dits processos, em va semblar millor, i així ho va aprovar també el Consell Inspectorial, aprofitar el coneixement de les cases que aquests germans han adquirit en el pas dels anys, per a tenir-ho en compte en aquests processos», argumentava el Provincial de SMX.

«Segueixo endavant decidit en el procés de configuració de les comunitats pel proper curs», finalitzava amb la seva abraçada i la sev oració.

En les properes setmanes es faran els actes tradicionals de comiat i presa de possessió dels nous directors en les seves comunitats i es donarà a conèixer la seva configuració durant la primera setmana de juliol.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

Así iniciaba Tarcízio Morais, Superior de la Inspectoría Salesiana de Portugal (POR) su presentación en la inauguración del 9º Congreso Internacional de María Auxiliadora, celebrado en Fátima entre el 29 de agosto y 2 de septiembre. Cerca de 300 miembros de los diferentes grupos de Familia Salesiana de España han vivido esta experiencia de fe y fraternidad.