De camí al 150è aniversari de l’Associació de Salesians Cooperadors

9 octubre 2023

Marian Serrano

l

Avui és 9 d'octubre i, com cada 9 de cada mes des del setembre passat, l'Associació de Salesians Cooperadors envia el Butlletí especial per a la preparació del seu 150è aniversari.

El 9 de maig del 2022 es complia el 147è aniversari de la fundació de l’Associació de Salesians Cooperadors. En aquell moment van decidir iniciar un camí de preparació per a la celebració del seu 150è aniversari. Un dels elements per a aquesta preparació és la publicació el 9 de cada mes d’una Newsletter, que recull notícies, testimonis, propostes…

Aquesta publicació va començar el passat mes de setembre amb el núm. 1: https://cooperadores.org/wp/noticias/newsletter-150-aniversario-sscc/

I es repeteix avui 9 d’octubre.

Revitalitzar la identitat i la missió

El Conseller Mundial per a la Regió Ibèrica dels Salesians Cooperadors, Borja Pérez explica la iniciativa:

«El 9 de maig passat, quan es van complir 147 anys de la seva fundació per part de Don Bosco, vam començar el trienni de preparació al 150è aniversari de l’Associació, entenent aquest com un període que ens ajudi a revitalitzar la nostra identitat i missió.

Aquest primer any del trienni està dedicat a la memòria, a recordar la intuïció original de Don Bosco quan va fundar la nostra Associació, a recordar els nostres orígens i camí vocacional, per ser capaços de mirar el futur amb esperança entenent d’on venim.

Mensualment, cada dia 9, es publica una newsletter recollint iniciatives dutes a terme a tota l’Associació a nivell mundial i testimonis d’alguns dels Coordinadors Mundials i Delegats i Delegades Mundials Emèrits».

Testimoni

Al número d’octubre de 2023 el testimoni és de la Filla de Maria Auxiliadora, la Germana María Trigila, Delegada Mundial del 1988 al 2012.

Tots els mesos, aquest recurs per preparar aquesta celebració, es publicarà a la pàgina web de la Asociación Salesianos Cooperadores i en la secció de notícies de la web de la Regió Ibèrica de la Asociación.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…