Descobreix les novetats d’ Edebé pel mes de juny

18 junio 2024

Edebé

l

De la mà d'autors com Beatriz Osés, Naseem Hrab o Megan Hess.

L’editorial salesiana Edebé proposa per acabar el curs unes lectures novadores per a totes les edats. De la mà d’autors com Beatriz Osés, Naseem Hrab o Megan Hess i amb il·lustracions exquisides de la pròpia Megan Hess o Kelly Collier l’arribada de l’estiu promet ser emocionant acompanyada d’aquests textos.

OTIS I PEANUT

Hrab, Naseem. Il·lustrador/a: Collier, Kelly.

Tot és més fàcil amb un bon amic al teu costat. Quan Otis té por d’anar a tallar-se el cabell, Peanut s’ofereix voluntari a tallar-se’l abans. Quan Otis troba a faltar Pearl, Peanut també la troba a faltar. I quan la casa d’Otis no sembla una llar, Otis i Peanut troben la forma que ho sigui. Aquest conillet d’Índies de pèl llarg i aquesta rata talp nua son sempre els millors amics quan cal celebrar que un té sabates noves, quan discuteixen sobre les patates fregides o pensen en les petites i grans veritats de la vida. Amb aquests adorables personatges i el seu humor entranyable, Otis i Peanut ens mostren les dues cares de la vida: els moments més agradables i també els més difícils.

BERTA VOGLER 2: ELS VAMPIRS DE DRAWSKO

Osés, Beatriz. Il·lustrador/a: Barrenetxea, Iban.

Els ànims estan esvalotats en Drawsko, una petita localitat polonesa. Els vilatans volen profanar la tomba d’un veí que finí ja fa un dies per a cremar-li el cor. Sospiten que és un vampir, culpable de la mort d’una jove del llogaret. La van trobar estesa sobre el seu llit, sense una gota de sang en las venes i amb dues petites perforacions. Per investigar el cas i desmuntar el que considera supersticions, el comissari Stefan Kaminski sol·licita la presència d’Erik Vogler, famós pels seus poders paranormals, acompanyat de la seva àvia Berta i dels seus inseparables Albert i Cloé. INTRIGA, MISTERI I HUMOR DE LA MÀ DELS PERSONATGES MÉS EXCÈNTRICS QUE PUGUIS IMAGINAR

LA RATETA MÉS CHIC DE PARÍS

Hess, Megan. Il·lustrador/a: Hess, Megan.

Aquesta és la història de com la valenta i bona Clarís es va convertit en la rateta més chic de París. Un conte encantador rimat, sobre el valor i la solidaritat d’una rateta amb molt d’estil. Escrit i il·lustrat per Megan Hess, famosa il·lustradora de moda.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

Así iniciaba Tarcízio Morais, Superior de la Inspectoría Salesiana de Portugal (POR) su presentación en la inauguración del 9º Congreso Internacional de María Auxiliadora, celebrado en Fátima entre el 29 de agosto y 2 de septiembre. Cerca de 300 miembros de los diferentes grupos de Familia Salesiana de España han vivido esta experiencia de fe y fraternidad.