El delegat d’Educació a Sevilla celebra el començament de curs educatiu des dels Salesians de Triana

19 septiembre 2023

Per Comunicació Triana

l

Miguel Ángel Araúz, va compartir el passat 15 de setembre, el començament del curs ambels 1.468 alumnes del centre sevillà.

El delegat de Desenvolupament Educatiu i Formació Professional, Universitat, Recerca i Innovació, Miguel Ángel Araúz, va compartir el passat 15 de setembre, amb motiu del començament del curs per a l’alumnat de Secundària, Batxillerat, Formació Professional i Educació d’Adults, la jornada amb el centre de Salesians Triana, que compta amb 1.468 alumnes entre totes les etapes educatives des d’Infantil fins a Batxillerat i cicles formatius de grau bàsic, mitjà i superior.

Araúz ha destacat que els salesians de Triana ‘és un dels millors exponents de l’educació concertada sostinguda amb fons públics, basada en l’excel·lència i el compromís social, que deixa una petjada inesborrable en milers de ciutadans de moltes generacions’.

Durant el seu recorregut va tenir ocasió també de veure de prop les millores en les instal·lacions, entre les quals es troben les aules de Batxillerat, en un edifici de tall regionalista construït en 1935 per l’arquitecte Antonio Gómez Millán.

El director del centre, Julio Vera, explicava que els salesians de Triana ‘és molt més que un col·legi, és una casa que té les seves portes obertes a les necessitats del barri’.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…