El Premi Don Bosco obre la convocatòria per al 2024 amb l’objectiu de superar el rècord de participants

5 octubre 2023

Salesians Comunicació

l

La 37a edició reconeixerà els valors innovadors i de recerca de joves emprenedors i tindrà la seva fase final el proper mes de març.

Un any més Salesians Zaragoza té el plaer d’anunciar la convocatòria per al Premi Nacional Don Bosco, certamen de recerca i innovació tecnològica que aquest 2024 arriba a la seva 37a edició.

Des del curs 1987-88 el premi ha anat promovent la innovació juvenil i apropant el treball emprenedor dels joves al món empresarial. El certamen, adreçat a l’alumnat de Batxillerat i Formació Professional que cursen estudis a centres públics o privats, ubicats a Espanya, compta amb l’objectiu d’apostar pel desenvolupament personal i professional dels joves estudiants, així com la seva inserció al món laboral.

Els participants poden presentar els seus projectes en quatre categories: Ciències, Ciències de la Salut i Ciències Socials i Jurídiques, Tecnologies de la Informació i la Comunicació i Tecnologies Industrials.

La data límit d’inscripció és el 30 de novembre de 2023.

L’anunci dels finalistes es durà a terme abans de finalitzar el mes de desembre i la proclamació dels premiats i el lliurament de premis es coneixerà els dies 13 i 14 de març de 2024.

3a EDICIÓ PREMI DON BOSCO JUNIOR

D’altra banda, seguint la línia d’anys anteriors, es presenta el premi Don Bosco Junior. En la seva 3a edició està adreçat a estudiants de 4t a 6è d’Educació Primària o Educació Secundària Obligatòria, matriculats a centres públics, privats concertats o privats de la província de Zaragoza.

L’objectiu d’aquesta edició és estimular la capacitat creativa, innovadora i de recerca de joves talents, promovent el desenvolupament d’iniciatives que contribueixin a avançar cap a la consecució dels èxits dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), que aquest any se centrarà en l’ODS 14 VIDA SUBMARINA.

La data límit d’inscripció serà el 31 de gener de 2024. L’anunci dels finalistes serà el 9 de febrer i la proclamació dels premiats i el lliurament de premis el proper 16 de maig de 2024.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…