El projecte Mental Health de Salesians Sarrià seleccionat al campus EduCaixa Challenge

11 abril 2022

Salesians Sarrià

l

Realitzat per un grup d'alumnes de primer de Batxillerat Internacional, vol conscienciar la població de la necessitat de tenir cura de la salut mental, fins i tot quan no hi ha cap problema diagnosticat.

Les estudiants de Batxillerat Internacional Blanca Galera, Gemma Espinas, Adriana Sepúlveda i Tanya  Shewak assistiran al Campus de l’Obra Social La Caixa que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 7 de maig.

El projecte Mental Health (Salut Mental), seleccionat a l’EduCaixa Challenge, en què s’hi van presentar 1.400 treballs, vol conscienciar la població de la necessitat de tenir cura de la salut mental, fins i tot quan no hi hagi cap problema diagnosticat.

El projecte vol trencar estereotips sobre aquest tipus de malalties i fer-ne extensiva la prevenció. Per aconseguir-ho, les estudiants han creat una pàgina web que proporciona ajuda gratuïta i professional sobre problemes de salut mental i consells per mantenir una bona salut.

La participació en aquest campus ja és un premi, reconeixen des de l’escola perquè les alumnes compartiran tallers d’aprenentatge actiu, xerrades inspiradores i conferències formatives perquè puguin perfeccionar el projecte. En acabar el Campus, les estudiants hauran d’exposar la feina davant un tribunal.

Els equips guanyadors viatjaran a Sillicon Valley per ampliar la formació en l’àmbit de l’emprenedoria i visitaran les empreses més innovadores del món.

Coneix també com tres alumnes de Salesians de Rota han estat seleccionats pels EduCaixa Challenge

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…