El Rector Major dels Salesians visitarà Màlaga

4 mayo 2023

Salesianos comunicación

l

Els dies 6 i 7 de maig l'espanyol Ángel Fernández Artime acudirà a la capital de la Costa del Sol per a participar en l'Assemblea Provincial dels Salesians Cooperadors que es desenvoluparà a la Casa Diocesana d'Espiritualitat "San Manuel González".

Màlaga, 4 de maig de 2023. El Rector Major dels Salesians, l’espanyol Ángel Fernández Artime (Gozón-Luanco, Astúries, 1960), visitarà la ciutat de Màlaga durant els dies 6 i 7 de maig. El motiu d’aquest viatge està emmarcat en la participació en l’assemblea dels Salesians Cooperadors que se celebrarà a la Casa Diocesana d’Espiritualitat «San Manuel González» on acompanyarà més de 300 participants procedents els centres d’Andalusia, Canàries i Extremadura.
“Aquesta promet ser una assemblea molt especial. La companyia del nostre benvolgut Rector Major, don Ángel Fernández, serà un luxe i un privilegi, així com també serà molt especial poder compartir aquests dies amb el nostre estimat Juan Carlos Pérez Godoy, Conseller per a la Regió Mediterrània”, comparteix Rocío del Nido, coordinadora provincial.
“Viurem moments molt emotius com la celebració de les promeses en la Catedral de Màlaga units a l’Església Diocesana en un marc incomparable i el lliurament de les insígnies de plata a aquelles persones la fidelitat de les quals reconeixem i agraïm públicament amb aquest gest”, afegeix.
El programa d’actes, les emissions previstes i tota la informació de la visita del Rector Major a Màlaga pot consultar-se en la web https://www.cooperadores-pma.org/inicio/asamblea-2023/

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…