Els joves de la plataforma social dels Salesians a Girona sol·liciten millores als polítics de la seva ciutat

25 abril 2023

Salesians Comunicació

l

Ho fan en el context del projecte Güell Espai Jove i a través d'un vídeo que han enviat als partits polítics que es presenten a les imminents eleccions municipals de maig.

Amb el hashtag #elsjovestambésomciutadans, un grup de joves del projecte Güell Espai Jove de Salesians Girona han realitzat un vídeo amb propostes molt clares als polítics que es presenten a les eleccions municipals del mes de maig.

Entre algunes de les propostes destaquen:

  • Millorar la neteja dels seus barris i campanyes informatives perquè la gent recicli millor.
  • Millorar els espais comunitaris dels barris i els seus pressupostos, especialment per a instal·lacions esportives i llocs de trobada dels joves.
  • Més places a les escoles d’adults per aprendre català.
  • Més oportunitats i programes per trobar la primera feina a través de la creació de brigades joves o programes ocupacionals.
  • Descomptes al servei de transport públic de bicicletes per als joves en situació de risc social i poder-se moure amb facilitat per la ciutat.

Joan Sobrerroca, educador de l’Espai Güell, explica que «aquesta iniciativa s’emmarca en la feina feta amb els i les joves del Güell Espai Jove al voltant de temes de participació i ciutadania. Els joves han realitzat un vídeo on exposen les propostes per a la millora del barri i de la qualitat de vida dels habitants. L’objectiu era fer-lo arribar a tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Girona el mes de maig vinent, i així ho vam fer la setmana passada».

Des de Salesians Girona esperen que aquesta iniciativa tingui una resposta en la sensibilitat política d’alguns temes que afecten molt especialment els joves, i particularment als que es troben en situació de més vulnerabilitat.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…