Els joves de la plataforma social dels Salesians a Girona sol·liciten millores als polítics de la seva ciutat

25 abril 2023

Salesians Comunicació

l

Ho fan en el context del projecte Güell Espai Jove i a través d'un vídeo que han enviat als partits polítics que es presenten a les imminents eleccions municipals de maig.

Amb el hashtag #elsjovestambésomciutadans, un grup de joves del projecte Güell Espai Jove de Salesians Girona han realitzat un vídeo amb propostes molt clares als polítics que es presenten a les eleccions municipals del mes de maig.

Entre algunes de les propostes destaquen:

  • Millorar la neteja dels seus barris i campanyes informatives perquè la gent recicli millor.
  • Millorar els espais comunitaris dels barris i els seus pressupostos, especialment per a instal·lacions esportives i llocs de trobada dels joves.
  • Més places a les escoles d’adults per aprendre català.
  • Més oportunitats i programes per trobar la primera feina a través de la creació de brigades joves o programes ocupacionals.
  • Descomptes al servei de transport públic de bicicletes per als joves en situació de risc social i poder-se moure amb facilitat per la ciutat.

Joan Sobrerroca, educador de l’Espai Güell, explica que «aquesta iniciativa s’emmarca en la feina feta amb els i les joves del Güell Espai Jove al voltant de temes de participació i ciutadania. Els joves han realitzat un vídeo on exposen les propostes per a la millora del barri i de la qualitat de vida dels habitants. L’objectiu era fer-lo arribar a tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Girona el mes de maig vinent, i així ho vam fer la setmana passada».

Des de Salesians Girona esperen que aquesta iniciativa tingui una resposta en la sensibilitat política d’alguns temes que afecten molt especialment els joves, i particularment als que es troben en situació de més vulnerabilitat.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.