Entres a casa? Tot a punt per a la trobada inspectorial amb els Consells de la Comunitat Educativo Pastoral/Obra

1 junio 2022

Comunicació SMX

l

Tindrà lloc el 7 de juny amb el format on line a través de Youtube

Comença el compte enrere per a la celebració de la trobada entre els consells d’Obra/Comunitat Educativo Pastoral (CEP) i el Consell Inspectorial que es desenvoluparà aquest any el 7 de juny amb el format on line llançat el curs passat.

D’aquesta manera no es durà a terme la gira per diferents seus i s’optarà per mantenir l’aposta per la modalitat on line que va tenir una valoració positiva el curs passat i va permetre dur a terme una única trobada a través de Youtube on es reuneix la gran família de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

La finalitat d’aquesta cita destacada al calendari està centrada en el llançament de la programació del curs 2022-2023 per a tots els ambients de les presències i els diversos grups de la Família Salesiana, abans que les comunitats locals es posin amb la tasca de pensar i planificar el proper curs. Altres objectius d’aquesta trobada són avaluar el curs que està acabant, amb el tancament especial del lema ‘Ens mou l’Esperança’, i fer balanç de la visita extraordinària realitzada per don Marcelo Farfán.

El 7 de juny arriba l’hora de trobar-se. Entres a casa?

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...