Entres a casa? Tot a punt per a la trobada inspectorial amb els Consells de la Comunitat Educativo Pastoral/Obra

1 junio 2022

Comunicació SMX

l

Tindrà lloc el 7 de juny amb el format on line a través de Youtube

Comença el compte enrere per a la celebració de la trobada entre els consells d’Obra/Comunitat Educativo Pastoral (CEP) i el Consell Inspectorial que es desenvoluparà aquest any el 7 de juny amb el format on line llançat el curs passat.

D’aquesta manera no es durà a terme la gira per diferents seus i s’optarà per mantenir l’aposta per la modalitat on line que va tenir una valoració positiva el curs passat i va permetre dur a terme una única trobada a través de Youtube on es reuneix la gran família de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

La finalitat d’aquesta cita destacada al calendari està centrada en el llançament de la programació del curs 2022-2023 per a tots els ambients de les presències i els diversos grups de la Família Salesiana, abans que les comunitats locals es posin amb la tasca de pensar i planificar el proper curs. Altres objectius d’aquesta trobada són avaluar el curs que està acabant, amb el tancament especial del lema ‘Ens mou l’Esperança’, i fer balanç de la visita extraordinària realitzada per don Marcelo Farfán.

El 7 de juny arriba l’hora de trobar-se. Entres a casa?

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.