És 24 de maig: ¡Visca Maria Auxiliadora!

24 mayo 2024

Salesians Comunicació

l

La festa de Maria Auxiliadora convida a somiar a tota la Família Salesiana.

El 24 és un número especial per a la Família Salesiana, ja que recorda a Maria Auxiliadora. Però, més enllà de la coincidència numèrica, aquest 24 de maig de 2024 té un gran al·licient: és la festa de Maria Auxiliadora en l’any del somni dels 9 anys.

L’Auxiliadora és la mestra que Jesús va prometre donar a Don Bosco en aquella visió. Honorada d’aquesta manera, el sant torinès intuïa que la seva Família Salesiana sabria recórrer a Maria davant de tota necessitat, com ell mateix va fer al llarg de la seva vida. «Qui confia en Maria Auxiliadora, mai no es veurà defraudat», solia dir.

Des que va començar maig, mes mariana per excel·lència, les cases salesianes s’han revestit del record a Maria Auxiliadora. Destaquen, d’una banda, les celebracions religioses, com les novenes, els triduus, les misses i les processons en el dia de la festa. Però a la Verge també se l’ha honorat a través de multitud d’activitats al llarg d’aquests dies, com els esports, els jocs, les cançons, les xerrades formatives, etc.

Paraules del Rector Major

Aquest 24 de maig és també especial per al cardenal Ángel Fernández Artime. Serà la seva última festa de Maria Auxiliadora com a Rector Major, ja que deixarà el seu servei al capdavant de la Congregació Salesiana el 16 d’agost.

En el seu missatge per al Butlletí Salesià d’aquest mes, el X successor de Don Bosco expressava: «En aquesta festa de Maria Auxiliadora el pròxim 24 de maig, a hores diferents Maria Auxiliadora estarà present en els cors dels seus fills i filles de tot el món, ja sigui primer a Taiwan i a Timor Est, com a l’Índia, com a Nairobi (Kenya) o a Valdocco, com a l’Amazones i al petit poble de Sant Marc, que no és res per al món però és tot un món per a aquest poble que ha conegut l’Auxiliadora. Feliç mes de Maria. Feliç festa de l’Auxiliadora per a tots, des de Valdocco (Torí) al món».

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…