FEARS, una web sèrie amb el segell juvenil sobre la importància de la salut mental

18 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

Creada des de la idea inicial fins a la fase final per l'alumnat del Grau Superior de Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles del Col·legi Salesià San Juan Bosco de Granada, en col·laboració amb l'alumnat de l'Escola d'Arts Escèniques La Seducción.

FEARS (en anglès pors) és una web sèrie creada, des de la idea inicial fins a la fase final, per l’alumnat del Grau Superior de Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles del Col·legi Salesià San Juan Bosco de Granada, en col·laboració amb l’alumnat de l’Escola d’Arts Escèniques La Seducción.

FEARS mostra, des de la ficció, la visió d’un grup de joves sobre la importància de la salut mental en qualsevol individu. Cada episodi reflecteix una temàtica diferent i plena de creativitat.

‘Enroque’, on es mostren les ganes de sortir d’una depressió de Daril que el porten a enfrontar-se a totes les pors;

‘Miradas’, on Truman es prepara per tenir un altre dia normal però en despertar comprèn que està sol;

‘Acordes’, on es presenta Jacob, gran aficionat a qui li falla la música;

o ‘Reflejos’, on una noia estranya arriba al bar on la Sara es troba per parlar dels seus problemes d’autoestima, són les sinopsis en els quatre episodis d’aquesta temporada.

Aquest treball neix des de la formació professional que ofereixen uns estudis per desenvolupar tota la creativitat de l’alumnat. Els participants han determinat les característiques formals i expressives del projecte de realització d’audiovisuals, per a la realització audiovisual i escènica.

Durant tot el procés han determinat les característiques del personal tècnic i artístic, i dels recursos tècnics, materials i escènics necessaris per a la posada en marxa del projecte, així com planificar el procés de treball d’acord amb el pla general de producció.

FEARS els ha permès coordinar la disponibilitat dels recursos tècnics, materials i escènics durant els assajos i enregistrament, així com coordinar i dirigir el treball del personal tècnic i artístic, per finalitzar amb els processos complets de muntatge/edició i postproducció planificant les operacions, preparant materials i efectes, i fent el muntatge i la postproducció fins a l’obtenció del màster definitiu.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…