La casa salesiana de Borriana acull Ángel Asurmendi com a nou rector de Maria Auxiliadora

25 septiembre 2023

Per Salesians Borriana

l

El salesià Ángel Asurmendi Martínez (Mendavia, 1952) va iniciar aquest dissabte la seva etapa com a titular de la Parròquia de Maria Auxiliadora de Borriana en la missa vespertina de les 19.30 hores, que va comptar amb la presència del vicari de la Diòcesi de Sogorb-Castelló, Javier Aparici, i de la resta de la comunitat salesiana de Borriana.

Toma de posesión Ángel Asurmendi Burriana

La celebració va incloure diversos signes, com ara el lliurament a Ángel de les claus de l’església i del sagrari, així com la seva entrada en el confessionari, l’acostament a la pica baptismal o l’incessar de l’altar com a nou rector; símbols de la seva tasca sacramental i pastoral.

En l’homilia, Asurmendi va citar al profeta Isaïes i va fer seva la cita “busqueu Déu mentre se li troba”, expressant el seu desig de continuar trobant-se amb Déu en aquesta nova missió, la seva primera com a rector, després d’haver ocupat la màxima responsabilitat en la Inspectoria de Maria Auxiliadora.

“Vull seguir en aquesta cerca i enfortir la vostra, acompanyar-vos i sentir-me acompanyat. L’Amo de la vinya paga per disponibilitat, perquè Déu és tot gràcia, gratuïtat, bondat i amor. El Regne és qüestió de cor, compassió i fraternitat”, va manifestar el nou rector, qui va aprofitar per a fer una crida a la participació en la vida parroquial a tota la comunitat, una comunitat que va definir com a oberta i acollidora, “preocupada per l’anunci de l’Evangeli i pel primer anunci”.

Ángel succeeix en el càrrec a Pepe Gómez, qui s’ha fet càrrec de la parròquia de manera interina després de la defunció de Pepe Villalonga el 3 d’octubre de 2022. En aquest sentit, Javier Aparisi hi va tenir paraules d’agraïment per a Pepe Gómez i de record per a Pepe Villalonga.

“Benvingut, Ángel. Gràcies per la teva disponibilitat i per assumir aquest nou repte amb il·lusió i lliurament. Sort en la teva nova missió i senteix-te acompanyat per tots quants formem i ens sentim part d’aquesta casa salesiana de Borriana”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…