La directora del Servei Regional d’Ocupació i Formació (SEF) visita el centre de Formació Professional dels Salesians de Cartagena

16 mayo 2023

Murcia.com

l

Marisa López, va visitar el passat 11 de maig les instal·lacions del centre salesià per conèixer com s'estan desenvolupant els cursos i tallers, subvencionats pel SEF, que s'hi imparteixen per millorar la inserció laboral a la ciutat.

La directora del Servei Regional d’Ocupació i Formació (SEF), Marisa López, va visitar el passat dijous 11 de maig les instal·lacions del Col·legi San Juan Bosco de Salesians Cartagena, on s’imparteixen cursos del SEF, que celebrava la ‘Jornada de portes obertes de la Formació Professional’.

Des del 2019, uns 300 alumnes s’han format en els cursos subvencionats pel SEF que s’imparteixen al centre salesià: ‘Transport i manteniment de vehicles’, ‘Electricitat i electrònica’ o ‘Seguretat i medi ambient’, entre d’altres.

Durant la visita, la directora general va posar en relleu la importància de la formació “com a porta d’entrada al mercat laboral. Des del SEF treballem amb entitats col·laboradores com els Salesians, que imparteixen accions de formació que milloren l’ocupabilitat i amplien les oportunitats per trobar feina en un mercat laboral canviant”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…