La Formació Professional salesiana darrere les petjades de Don Bosco

27 diciembre 2023

Comunicación Cartagena

l

Cinc centres educatius es van unir per a viatjar a Barcelona als llocs recorreguts pel fundador dels Salesians en 1886.

Cinc centres educatius de Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Aragó amb oferta d’FP en la inspectoria salesiana Maria Auxiliadora es van unir per a fer un viatge d’estudis a Barcelona, del 19 al 21 de desembre, recorrent els llocs en els quals va estar Don Bosco en 1886.

En un viatge que va més enllà de l’educació convencional, els centres salesians de Cartagena, Elx, Alcoi, L’Almunia i Zaragoza amb la seva Formació Professional, liderats per la inspiració del somni de Don Bosco, van unir als seus estudiants i educadors en una experiència única i significativa.

El viatge salesià no sols va buscar enfortir els llaços acadèmics, sinó també conrear l’esperit de la família salesiana, on els alumnes són els veritables protagonistes del somni de Don Bosco.

L’alumnat es va submergir en el cor del sant: des del Tibidabo fins a Martí Codolar. La tarda es va dividir en dues: alguns van gaudir en el karting, mentre uns altres van visitar el museu del FC Barcelona. Tot això per a acabar a PortAventura, on els riures i les voltes en les atraccions es van barrejar amb l’esperit salesià.

“El més important? Que, a cada moment d’aquest viatge, ells, els alumnes, van ser els protagonistes del somni de Don Bosco. No sols ho van viure, Ho van encarnar! Es van posar en la pell de la solidaritat, la companyonia i, per descomptat, de l’alegria”, compartien des de l’organització a la conclusió.

“En tornar a casa, tant de bo no sols recordin aquest viatge pels llocs visitats, sinó sobretot per com cadascun d’ells li va donar el seu toc al somni de Don Bosco”, afegeixen.

A continuar somiant, que això només ha estat el pròleg de la història!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…