La Fundació Don Bosco pren consciència de la vitalitat de la pastoral

14 junio 2023

Fundació Don Bosco

l

La reunió de l'equip general de Pastoral de l'entitat salesiana aborda els desafiaments del projecte educativo pastoral amb la mirada posada en la celebració del XXV aniversari el curs vinent.

L’Equip General de Pastoral (EGP) de la Fundació Don Bosco s’ha reunit novament en el marc del calendari de tres trobades anuals. En aquesta ocasió, va ser un moment de trobada amb les persones que han assumit la tasca d’animació pastoral els darrers mesos: Fran a Jerez de la Frontera, Desireé a Cádiz, Sandra a Granada i Alicia a Córdoba.

“La possibilitat de veure’ns en persona i no només a través de videoconferència ha propiciat més interacció i coneixement entre els qui s’han incorporat a l’EGP”, compartien.

“Junts, hem pres consciència de la vitalitat de la pastoral dins de la Fundació Don Bosco. Durant aquest procés, hem analitzat el semestre passat, abordant els desafiaments d’implementar els elements establerts al projecte educatiu pastoral de l’ambient de plataformes socials (PEPSI) i les claus locals que s’estan definint en diferents processos en què les coordinacions de pastoral tenen un paper destacat”, explicaven sobre la feina feta.

“A la sessió que va tenir lloc dilluns a la tarda 5 de juny a les instal·lacions de Salesians Sanlúcar, hem reconegut la força dels nostres orígens, que atresorem a nivell personal i carismàtic. Per desenvolupar aquests elements, aprofundim en les nostres pròpies realitats familiars i en la rellevància de la carta que el Rector Major ha dirigit als qui treballem i animem les obres socials salesianes. L´estudi detallat d´aquest document d´identitat salesiana i pastoral, així com l´aprofundiment en un dels seus capítols, ens va ajudar a continuar construint el nostre compromís de ser una Fundació en pastoral”, afegien sobre els diferents reptes.

“La campanya pastoral «Un somni per a tu», que començarem al gener de 2024 juntament amb el conjunt de la Inspectoría, serà un estímul per fer realitat el somni que Déu té per al nostre EGP i la nostra Fundació a la celebració del XXV aniversari de la nostra entitat”, concloïen.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…