La Germandat de Sant Antoni Abat presenta les novetats més importants de la festa

18 diciembre 2023

Salesians Comunicació

l

Tindrà lloc a l'inici de l'any a València entorn de la festivitat que es commemora cada 17 de gener.

El passat 14 de desembre la Germandat de Sant Antoni Abat va presentar en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València el cartell oficial de les festes.

El regidor de Falles, Santiago Ballester, va exercir com a mantenidor d’un acte en el qual es va donar a conèixer també el programa d’actes en una convocatòria que va comptar també amb la participació de la responsable de Festes i Tradicions, Mónica Gil, i el regidor de l’Oficina de Benestar Animal, Juan Carlos Caballero Montañés, així com el president de la Germandat de Sant Antoni Abat, Rafael Garrote, i també de l’autor del cartell, l’artista Jesús Arrúe.

Durant la jornada es va destacar l’arrelament de la festivitat de Sant Antoni a la ciutat, i el compromís de l’Ajuntament amb el manteniment i impuls de les tradicions. Ballester va elogiar el treball del cartell anunciador i va convidar tota la ciutadania a participar de les activitats que es duran a terme el mes vinent de gener en el marc de la celebració d’aquesta festivitat, que es commemora cada 17 de gener.

L’autor mostra “una mena de combat entre el bé i el mal, amb el negre característic propi de les obres d’Arrúe”. La regidora Mónica Gil, ha felicitat “ l’icònic artista valencià Jesús Arrúe, l’obra del qual ha estat triada per a il·lustrar el cartell de la festa. Un artista la genialitat del qual ha deixat empremta a tot el món”.

El programa de festes està disponible en http://www.antonianosvalencia.com

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…